Upplevelser

Vi kan erbjuda ett stort utbud av upplevelser på Bommersvik. Här får du några exempel på alla de olika aktiviteter vi har möjlighet att ordna till er.

Frekvenz

Walkie talkieorientering där ni delas upp i lag om ca sex personer. Ena halvan av laget sitter inomhus och guidar utelaget med hjälp av karta och walkie talkies till olika kontroller där ledtrådar finns. Syftet med aktiviteten är att få en kul upplevelse tillsammans och lära känna varandra på ett humoristiskt sätt. Från 8-80 personer, ca 1,5 timme.

Nerver av stål

Inomhusaktivitet där ni delas upp i lag om sex personer. Ni möter de andra lagen i 12 olika utmaningar och till varje utmaning är det en lagmedlem som ska utses. Ni deltar på två aktiviteter var och får känna på hur det är att vara i händelsernas centrum, och hur nervkittlande enkla övningar kan bli då de andra lagmedlemmarna står bredvid och hejar på. Från 6-30 personer, ca 1 timme.

Skidskyttestafett

I denna aktivitet kombineras prickskytte och stafett till en pulshöjande utmaning där det gäller att ändå inte ta i för hårt. Prickskytte med laserpistoler varvas med stafett på miniskidor, sparkcykel, spacehopper m.m. Ju bättre lagen samarbetar och hjälper varandra med utrustningen, desto bättre resultat. Aktiviteten kan genomföras både ute och inne. Från 3 till 60 personer, ca 1-1,5 timme.

Mångkamp

Välj mellan laserlerduveskytte, sumobrottning, pistolskytte, fotbollsspel med deltagarna som spelpjäser m.m. Utifrån ert antal, tidsschema och budget kombineras olika aktiviteter till att passa just ert upplägg. Från 10-100 personer, ca 1-1,5 timme.

Lär känna varandra bättre och testa gruppens samarbetsförmåga med en utmanande aktivitet!

Frekvenz

Katapultbygge (Även Lådbil - eller flotte)

I lag om ca sex personer ska ni tillsammans bygga en katapult med hjälp av virke, verktyg och förhoppningsvis, en gemensam bild av hur slutresultatet ska se ut. Efter att konstruktionen är klar får ni presentera verket för de andra lagen och förklara hur ni egentligen tänkte... Syftet är att ni ska lära känna varandra bättre och testa gruppens samarbetsförmåga. Från ca 8-200 personer, ca 1,5 timme.


Kreativt måleri

" Glädjen att skapa direkt utan förkunskap till musik". En perfekt aktivitet efter en intensiv konferensdag när det är dags att varva ner. Ni börjar med avslappning, lyssnar till musik och har introduktion. Därefter målar ni till musik, gemensamt i grupp för att senare övergå till enskilt måleri. Aktiviteten avslutas med genomgång och reflektioner. Aktiviteten kan användas utifrån olika behov så som teambuilding eller kickoff och anpassas till syftet. Från 6-40 personer, från 1,5-3 timmar. Hur lång tid aktiviteten tar beror på ert utrymme i tidsschemat. 

Hitta fler förslag på aktiviteter från våra samarbetspartners:

Lascom

Puls- Personliga Upplevelser och Lärorika Strapatser