Activities

Bommersvik Konferens ligger naturskönt och fridfullt alldeles intill sjön Yngern, med åkrar och skogen som närmsta grannar. Detta gör att vi kan erbjuda ett gediget utbud av aktiviteter för alla åldrar och smaker.

I skogen finns löparspår, och då årstiden är rätt finns även svamp och bär. I sjön Yngern kan du bada året om, och under sommarhalvåret är det en underbar upplevelse att ge sig ut med någon av våra båtar. I receptionen kan du dessutom köpa fiskekort, om du önskar fiska under båtturen.

På Bommersvik finns även fotbollsplan, tennisplaner, gym, biljard- och bordtennisbord och utöver det, inte att förglömma; Bastun. I Bastun kan du, förutom det att avnjuta ett härligt bastubad, njuta av utsikten i loungen och kanske unna dig en kall dryck i lugn och ro.

För de som önskar kan vi utöver detta dessutom erbjuda en mängd andra, mer gruppstärkande aktiviteter.  Det finns dels sådana vi själva arrangerar, och dels sådana som de eventbolag vi samarbetar med ordnar. Be receptionen om hjälp för att hitta den bästa aktiviteten för just er grupp!

vinterstuga