Outdoor meetings

Då du bokar konferens på Bommersvik har du fri tillgång till våra tre koncept för utomhuskonferenser.

Konferensflotte

Vid vår brygga ligger Konferensflotten förankrad. Låt kreativiteten flöda och må bra av sjöbrisen och vågskvalpet. Utnyttja möjligheten att sitta utomhus en hel konferensdag eller som en del av dagen!
Förboka innan er konferens eller boka vid ankomst i mån av plats.

Önskar ni en kvällstur med flotten så går det att förboka i receptionen, 1500 kr exkl. moms för tre timmar. Bommersviks guide styr flotten medan ni njuter av lugnet och sällskapet. Ni får plats tolv personer på flotten.

Green Room

Utanför vår Loge ligger Green Room med plats för 20 personer i utomhuskonferens. Ni konfererar i en oas under tälttak mitt i Bommersviks underbara natur! 
Passa på att ta en heldag eller en del av dagen ute i naturen och friska luften! Vi ställer fram whiteboard och blädderblock efter önskemål. Förboka innan er konferens eller boka vid ankomst i mån av plats. 

Skogsfloating

Med Skogsfloatingen möter du naturen, dig själv och gruppen i en avskild miljö. Med  trädkronorna som tak ligger du i specialdesignade höj- och sänkbara hängmattor, i en  cirkelformad konstruktion. Ni får plats tolv personer åt gången. Använd Skogsfloatingen  under en del av er dag eller som ett kreativt grupprum om ni är många.

utekonferens
Skogsfloating.web

Olika mötesmodeller