Buffets

Det går alldeles utmärkt att välja till en buffé istället för en serverad middag i Matsalen. Vi har ett tiotal smakrika bufféer att erbjuda med inspiration från olika delar av världen.

Be att få buffén serverad uppe på Vinden i vår vita herrgårdsbyggnad Bommersviksgården, i Hyttans gemytliga sällskapsrum med sjöutsikt, på Logen bland björkris och ljuslyktor eller på bastubryggan under bar himmel. Vi kan rekommendera vår Grillbuffé på Logen där kockarna är med och grillar, bäst tid är från slutet av maj då det blivit varmare ute. Buffén i sig kan beställas från och med april månad. Är ni ett litet sällskap, på som mest åtta personer, är en kräftbuffé i Mangelboden något alldeles speciellt!

Viner till maten

Vår engagerade sommelier Hannu har ett nära samarbete både med vår köksmästare Tony och med våra leverantörer. För att du som gäst ska få den allra bästa upplevelsen på plats tar Hannu fram vin som gifter sig med just den buffé ni önskar äta. 

Våra bufféalternativ är anpassade för minst tio personer. Se dem som grundläggande förslag till kompositioner – det går alldeles utmärkt att komma med egna kombinationer/ tillägg. Rådfråga gärna vår sommelier om valet av vin till maten. Väljer ni en buffé bjuder Bommersvik på dessert. Under rubriken sött hittar ni dessertalternativen.

Moms tillkommer på samtliga priser.