Pangpris på konferens innan semestern-Årets Mötesrum 2019 på köpet!

Bommersvik har i år vunnit Svenska mötespriset i kategorin -  Årets Mötesrum - med vårt mest givande mötesrum - Skogsfloating.
 

Vår motivering:
Det är i naturen våra tankar är klara, vårt sinne lugnt och nya idéer väcks. Därför har vi skapat vårt mest givande mötesrum här. Digitalt brus byts mot skogens sus. I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat.

Vi vill nominera ett mötesrum utan teknik och utan digitala hjälpmedel, ett mötesrum som sänker stressnivåer och barriärer, ett rum för riktiga samtal och lyssnande.

 I en verklighet där vi bombarderas av information och intryck behöver vi skapa rum och förutsättningar för digital vila, där vi tar tillbaka kraften i mötet.  Det har vi gjort med vårt mötesrum, Skogsfloating vid Yngern.”Skogsfloating gör att vi tänker bättre och mer kreativt. Jag märker att deltagarna har lättare att säga sin åsikt och det blir inte lika kravfyllt och prestationsinriktat när vi ligger i hängmattorna. Naturen och himlen som tak ger också ett lugn till gruppen och deltagarna blir mer avslappnade. Vi har flera gånger haft en del av konferensen i skogsfloatingen och kan verkligen rekommendera det!”

-Pia Gustafsson, Enhetschef Strängnäs Kommun

Vi vill fira det med dig!

Boka in sista konferensen innan semestern till ett riktigt pangpris,
dessutom erbjuder vi ett unikt tillfälle att prova Årets Mötesrum 2019 - Skogsfloating
- helt kostnadsfritt i maj och juni. Prova för en del av konferensen och märk
effekten av ett möte där digitalt brus byts mot skogens sus!

Helpensionspris:
1795 kr per person, del i dubbelrum.
1995 kr per person, enkelrum
Du sparar 500 kr + 200 kr per person!

Ange koden ''Pangpris'' i bokningsförfrågan

 

 

KONFERENSFÖRFRÅGAN