Catch crayfish Bommersvik

Under augusti och september erbjuder vi våra helpensionsgäster kräftfiske i våra egna vatten i sjön Yngern. Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna på eftermiddagen och på kvällen, efter att ni varit ute med båtarna och däremellan hunnit basta och relaxa, får ni sedan avnjuta vår härliga Kräftbuffé. Morgonen därpå hämtar ni upp och vittjar de mjärdar ni lade ut dagen innan.

Deltagare
Ni kan vara minst 10 personer och maximalt 21 personer som fiskar åt gången, är ni fler kan vi dela upp er i två grupper som fiskar efter varandra.
Att lägga ut mjärdarna tar drygt en timme (beror på hur lång tid ni kan avvara på aktiviteten) och att vittja mjärdarna på morgonen tar ca en timme.
Ta med er oömma kläder efter väder, vi ordnar med flytvästar och utrustning.

Tidpunkt
Under månaderna augusti-september.
Kräftfiske och kräftbuffé
Lägg till 350kr exklusive moms på ordinarie helpensionspris och fiska kräftor tillsammans med oss i sjön Yngern, för att sedan på kvällen få avnjuta en gedigen kräftbuffé.
För den som inte vill fiska kräftor, men ändå vill avnjuta den läckra kräftbuffén går det bra att lägga till 50kr exklusive moms per person på helpensionspriset och få uppgradera den ordinarie trerättersmiddagen.