Hyra stuga och hus - för en aktiv hemester

Bara 40 minuter utanför Stockholm city finner du lugnet som naturen ger. Hyr våra stugor och hus för naturnära upplevelser med bad, fiske och massor med aktiviteter.

Våra åtta stugor och hus är mycket populära, inte minst sommartid, då de främst hyrs ut veckovis. 

Bommersvik gränsar till milsvida skogs- och strövområden, och i sjön Yngerns rena vatten samsas de världsunika djuren gul försslända och sydlig sötvattenmärla med bastubadande gäster. Roddbåtar finns att hyra för att utforska sjön. Vill du fiska krävs fiskekort och endast fiskespön får användas. Fiskekortet köper du på www.fiskekort.se.

På Bommersvik finns mycket att hitta på! Spela tennis, boule, pingis, brännboll, kubb, fotboll, biljard eller beachvolley varma dagar. Egen badstrand, bastu med badbrygga och badklippor för badsugna och naturstig, bär- och svampskog och Sörmlandsleden i närheten för dig som älskar skog och vandring. Till barnen som vill sysselsättas inomhus finns lekrum och för hurtiga flera motionsspår och gym.  

I två av våra stugor, som ligger i Sjövillan, går det bra att ta med husdjur. Sänglinne och handdukar kostar 195 kr per uppsättning att hyra. På området finns tvättstuga, med begränsad tillgång.

Under sommaren disponeras stugorna från kl.15.00 till den tid ni beställer besiktning på avresedagen. Tid för besiktning väljs i mån av tillgång och ska bokas vid ankomst. 

Stugor

  • Stuga 100 - 4 bäddar

  • Skogsvillan - 4 och 5 bäddar

  • Sjö- och strandstugorna - 4 och 5 bäddar

  • Erlandervillan - 10 bäddar


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan och beskriv ditt ärende så tar vi kontakt med dig