sjöutsikt från salongen

Bommersvik Konferens

Hållbara möten i naturskön miljö

Vill du också ha den här utsikten på jobbet?

 

Är du Bommersviks nya kock eller vill du börja jobba extra hos oss!

Bommersvik är en mötesplats för konferens, möte och utbildning och en oas för återhämtning – bara 40 minuter utanför Stockholm. Skog, natur och den spegelblanka sjön är en naturlig del av vår tillvaro.  

 -Att komma till Bommersvik är som att komma hem. Det får vi ofta höra från våra gäster och inget kan göra oss gladare. En av anledningarna är vår mat, naturligt härlagad och närproducerad av det naturen ger. Lagad med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Gillar du att laga mat från grunden tillsammans med ett proffsigt gäng kockar är du kanske rätt person för oss. Vi har konferenslunch och middagar och vi får fler och fler privata gäster, kul – tycker vi! I somras erbjöd vi B&B med stor framgång.

Nu behöver vi ersätta Marika, som har bestämt sig för att studera vidare. Marikas frukostar och bröd har hållit en klass för sig själv, så i rollen som kock hos oss kommer du framförallt arbeta med vår frukostbuffé, baka mat- och kaffebröd och producera godis.

För att platsa i vårt lag behöver du som person vara ansvarsfull, flexibel och kunna ta egna initiativ. Vi är ett gäng erfarna kockar varför det viktigaste, förutom relevant utbildning, är att du har vilja att utvecklas, engagemang och älskar att laga god mat, inte många års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och ett engagerat förhållningssätt. Ett kök som lagar all mat från grunden med de bästa råvarorna. En vilja att alltid ligga på framkant. Nästa steg är att vi ska börja odla mer själva. Vi är medlemmar i Svenska möten och är svanenlicensierade.

Du måste ha körkort och tillgång till en bil p.g.a. det saknas allmänna kommunikationer till Bommersvik.

Arbetstiden är varierande, men främst dagtid med viss kväll- och helgtjänstgöring. Tjänsten är ett studievikariat på tre år. Lön är fast och enligt överenskommelse. Tillträde tidigast den 3 augusti 2020. Vi har kollektivavtal med HRF.

Extra kockar har vi alltid behov av!   

Mejla din ansökan och CV till Tony.Jaurell@bommersvik.se, senast den 6 april.