Skogsfloating: påskynda och realisera transformation

Nya relationer och insikter med djup påverkan

Nya idéer kommer inte naturligt, men vi kan bana väg för dem att uppstå. Det är därför det unika Skogsfloating-konceptet är framgångsrikt för brainstorming, reflektion eller sör samtal i grupp. Baserat på kraften i natur bidrar Skogsfloating med nya dimensioner till er organisation, ert team och allas personlig utveckling. Skogsfloating kan bäst beskrivas som; start i tystnad för att sedan accelerera.

Katalysator för transformation

Skogsfloating är ett mycket effektivt och effektivt sätt att uppnå djup avkoppling på några minuter, med plats för nya insikter och idéer. Ett bra - och riktigt trevligt - upplevelsebaserat sätt för processer där lärande är inblandat.  Det är exakt varför vi, organisationer, utbildare och chefer använder den med sådan framgång för utbildning och möten.

Skogsfloating är ett koncept med naturens kraft som inspirationskälla som bidrar med största effekt. Skogsfloating är: tystnad i rörelse, utomhus. Att stanna upp- i detta fall, genom att luta sig bakåt och koppla bort balanssinnet - för att verkligen komma någonstans. Känslan av viktlöshet ger avkoppling och stimulerar din kreativitet. Den cirkulära formen av Skogsfloating stöder denna effekt. En cirkel är oändlig; ingen början, inget slut. Skogsfloating erbjuder ett Mellanrum som vi också ofta kallar "safe space" eller "open space". Ett trevlig sätt att mötas! Det ger dig en skön känsla vilken gör det  lättare att lära och acceptera.

 

"Skogsfloating contributed perfectly to the reflection and
 led to very interesting exchanges" Frank Mathues

 

Du kan använda Skogsfloating själv eller schemalägga en mötespaus ni i enkelhet kan använda som ett djupgående moment vid på utbildningar och möten.

 

”Skogsfloating gör att vi tänker bättre och mer kreativt. Jag märker att deltagarna har lättare att säga sin åsikt och det blir inte lika kravfyllt och prestationsinriktat när vi ligger i hängmattorna. Naturen och himlen som tak ger också ett lugn till gruppen och deltagarna blir mer avslappnade. Vi har flera gånger haft en del av konferensen i skogsfloatingen och kan verkligen rekommendera det!”

-Pia Gustafsson, Enhetschef Strängnäs Kommun

KONFERENSFÖRFRÅGAN
Skogsfloating:  möte eller mötespaus utomhus

Inspiration och nytänkande i er process och möte

Möten och grupputveckling kan vara intensivt. Effekten ökas med en mötespaus med hjälp av Skogsfloating. Ni får avkoppling, nytt fokus, ett "öppet sinne"; på kort tid. I ett ögonblick av stillhet, lätt gungande, laddar ni om kropp och själ. Ni tar er skarpare de frågor som rör gruppen och de enskilda deltagarna. Efter mötesavbrottet tar ni er vidare i ert program av med högre grad av uppmärksamhet, med energi och med nya insikter.

När som helst
Ett mötesavbrott varar 2 timmar och du reserverar platsen inklusive professionellt stöd från oss för att möta era behov. Beroende på ert eget program kan platsen bokas när som helst på dagen. För att passa in i er process och era tankar

 

“I had such a wonderful experience! Such a great concept to be in nature! A perfect space for meetings that allows for productive results” Amanda Mauro

 

Lämplig för
• Brainstorming, kreativt tänkande, nytänkande och visualiserande
• Grupputveckling och förändringsprocesser
• Reflektion och avkoppling
 
Praktisk information
Det blir en nystart på dagen, en stunds vila, för fördjupning eller avkoppling eller en stunds reflektion som avslutning på er process.
Vägledning: Med stöd av Skogsfloatingledare
Säsonger: Vid dåligt väder vädersäkrar vi anläggningen med ett tak. Är det kyligt ute så finns ullfiltar. Endast åska och starka vindar hindrar er från en stunds skogsfloating.
Varaktighet: ±2 timmar
Deltagare: Maximalt 12 per mötespaus inklusive ledare
Upp till 4 mötespauser är bokningsbara hos oss.
 
Vill du använda Skogsfloating för en utbildning eller ett evenemang? Vill du specifika möjligheter? Skicka ett mail till bokningen@bommersvik.se, ring 08-552 410 00 eller fyll i formuläret intill så återkopplar vi till dig så snart vi kan. 

‘Skogsfloating är ett speciellt utrymme att ta hand om specifika frågor, för visionsskapande, en plats och ett mellanrum där nya tankar kan komma till sin rätt. Här stärker ni stärka sociala relationer med stöd av utmiljön. Skogsfloating hjälper er process framåt i den fas ni befinner er i just nu.’  M. Willaert


vattenspegel-gron
stam
vass-svart
sten