Konfererera och bo i eget hus - avskilt och naturskönt

Konferens i eget hus - vardagsrum
Konferens eget hus - matsal
Laga egen mat - konferens i eget hus
Konferens i eget hus

För mindre möten - i privat och avskilt läge 

I Erlandervillan bor ni och konfererar i eget hus, ett unikt hus med stort historiskt värde. Detta var nämligen Tage och Aina Erlanders bostad efter att Tage gick i pension. 

I renoveringen i början av 2020 har en för byggnaden tidstypisk miljö skapats med fingertoppskänsla. En plats för möten där ni känner er hemma, i ett avskilt läge med naturen och sjön utanför fönstren. 

Till Erlandervillan hör en egen uteplats under tak med matplats och grill samt infravärme för kyliga kvällar. Bakom villan, mot sjön, finns en stor, plan gräsmatta. Det var Tages enda krav då huset byggdes, en gräsmatta för krocket. Självklart står ett krocketspel och väntar på att användas av er.

Då du bokar villan väljer du mellan tre olika paket - egen matlagning med råvarukorg och recept, samtliga måltider i restaurangen eller laga mat i villan med egen kock. Valet är ditt! Alkoholhaltiga drycker till Erlandervillan inhandlas och tas med av dig som gäst.

Kontakta oss via formuläret, ring 08-552 410 00 eller maila bokningen@bommersvik.se. Sarah, Malin, Anna eller Jessika återkopplar till dig snarast möjligt.

KONFERENSFÖRFRÅGAN