Teambuilding med Yamina Enedahl

Vi är glada och stolta att presentera vårt nya lokala samarbete med fantastiska Yamina Enedahl! 

Hon är inte bara Sveriges första världsrekordhållare i fridykning utan även mental coach, moderator och mycket mer. Yamina har tagit fram ett tvåtimmarkoncept utifrån Bommersviks unika miljö. I skogsfloatingen under ledning av Yamina bygger ni ett starkt team med gemensam målbild och där alla vet vem som gör vad.  Mer information om konceptet hittar du här. Offentlig sektor har rabatterade priser, kontakta oss för mer information vad investeringen innebär för er.

Under skogsfloatingen med Yamina får ni mötas under trygg ledning. Vi skapar en bild av nuläget för att ta ett gemensamt avstamp in i framtiden. Skogsfloatingen varvas med teamstärkande övningar, personlig reflektion och samtal i stor grupp. Den tydliga processen sätter alla i gruppen på samma bana för att bokstavligt talat flyta iväg tillsammans i hängfåtöljerna under tallarna - mot det mål som vi kommit överens om. Naturen som konferensrum bidrar till både avslappning och fokus. Det blir en upplevelse utöver det vanliga och ett möte som alla medverkande kommer att minnas och inspireras av i höstens arbete

Ring 08-554 410 00, maila bokningen@bommersvik.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.