Med naturen som mötesrum – en upplevelse utöver det vanliga

Det händer något i oss när vi vistas i naturen, vi blir modigare och mer öppna för våra egna och andras idéer. Dessutom är det ett tryggare sätt att mötas på idag. 

Vi har tillsammans med Yamina Enedahl och Jessica Wiklund tagit fram ett helhetskoncept för utomhuskonferens. Vad sägs om lunch vid lägerelden, processledning och måluppfyllelse helt skräddarsytt för er, skogsfloating, reflektionspromenader, roddtur, bastu, middag, en god natts sömn i nyrenoverade enkelrum för att fortsätta med frukost på klipporna och gemensamma slutsatser som grupp?
 
Yamina är inte bara Sveriges första världsrekordhållare i fridykning utan även mental coach, moderator och mycket mer, tillsammans med Jessica kommer de att planera ett upplägg som passar just era behov. Kanske behöver ni mötas på ett tryggt sätt och ladda om tillsammans inför en ny höst? Kanske behöver ni landa i hur er arbetsplats påverkats av pandemin och hur vill ni jobba framöver? Kanske är det dags att sätta nya gemensamma mål för verksamheten? Oavsett vad ni vill fylla dagarna med så kommer Jessica och Yamina med varm och stadig hand hjälpa er med metoder och processledning för att komma fram till ännu bättre möten. Och hos oss får ni som alltid njuta av vacker natur, god mat och skön sömn.  

Läs gärna mer om upplägget och priser här.
Gemensam målbild på 3 timmar

Yamina har tagit fram ett tretimmarkoncept utifrån Bommersviks unika miljö. I skogsfloatingen under ledning av Yamina bygger ni ett starkt team med gemensam målbild och där alla vet vem som gör vad.

Mer information om konceptet hittar du här.

I upplägget ingår

  • Utomhusfrukost med mingel

  • Inspirationsföreläsning vid eken

  • Skräddarsydda övningar som leder till syfte och mål

  • Skogsfloating under trygg ledning

  • Lunch med utsikt över sjön

  • En sammanfattande actionsplan över vad vi kom fram till

  • Uppföljning


Offentlig sektor har rabatterade priser, kontakta oss för mer information vad investeringen innebär för er.

Ring 08-554 410 00, maila bokningen@bommersvik.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.