Naturnära konferenshotell utanför Stockholm - vi ordnar allt från större konferenser till mindre möten

Med bara 45 minuters bilresa från stockholm, 15 minutersbilresa från Södertälje finner du Bommersvik Konferens. 

Hit kan du enkelt ta dig med bilen, vi har fri parkering och vill ni åka hit gemensamt hjälper vi gärna till med att boka bussar. Föredrar ni att åka kommunalt tar ni er till Södertälje hamn med pendeltåget eller Södertälje syd och Nykvarn med regionaltåg och därefter en taxi ut till oss som vi mer än gärna hjälper er att boka. 

Svenska möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Bommersvik är utvald av Svenska möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska mötens klassificeringssystem.
Bommersvik äger Svenska möten tillsammans med ca 130 andra mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.
Läs mer på www.svenskamoten.se.
Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Önskar ni elektronisk deltagarhantering under er konferens hos oss samarbetar vi med Svenska möten med den tjänsten. Kontakta oss för offert. Mera information om tjänsten på www.svenskamoten.se.
På Bommersvik finns allt ni behöver för er kurs eller konferens. Vi kan arrangera seriösa, kreativa och spännande möten. Stora som små. Här finner ni arbetsro, känner gemenskap och får nya intryck.

Vi kan erbjuda 7 konferenslokaler för upp till 50 personer, 22 grupprum samt 7 sammanträdesrum. Behöver ni en större lokal kan vi slå samman två lokaler till en stor för närmare 200 personer.

Konferenslokalerna, finns i fem byggnader såväl moderna som anrika miljöer. I samtliga lokaler finns modern teknik, och ni kan alltid slå er ner en stund i sköna fåtöljer och soffgrupper för samtal och fika.

Kontakta receptionen för att hitta en bra lokal för just din grupp.


vinden

Konferenslokaler

milan-rum34

Hotellrum