Naturnära hotell

Våra boenden

Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort. 

Hos oss väljer du det boende som passar dig bäst. Nyrenoverade hotellrum med skön komfort, hyra egen stuga med vänner eller familjen. Reser du med husdjur erbjuder vi utvalda rum och stugor för er, eller är det så att ni kommer med husbilen? Oavsett bor ni alltid med naturen och sjön som närmaste granne.

Vi har 179 sängplatser fördelade på familjerum, dubbelrum och enkelrum i olika standardklasser. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt.

Självklart vill vi att du ska sova riktigt gott under din vistelse hos oss, oavsett vilken rumstyp du väljer och därför satsar vi lite extra på din kudde. I varje säng finns två kuddar som standard – en hårdare och en mer mjuk. Båda är allergivänliga fiberkuddar. Därutöver har vi några specialkuddar som du kan beställa via receptionen

Vi har sju stugor för upp till fem gäster och ett eget hus med plats för åtta personer, eget kök, vardagsrum och uteplats. Behöver du ett långtidsboende så erbjuder vi hotellrum och stuga för det.

Vi erbjuder ställplatser för 6 husbilar med el. På området finns tillgång till latrintömning, litet kök, toalett, vatten med mera.

Hos oss njuter du av god sömn, fantastisk mat, badstrand, bastu, gym och massor av aktiviteter att hitta på för hela familjen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.