Aktuella erbjudanden

Konferenserbjudanden

Vilken lycka att få träffas igen – här samlar vi vår aktuella konferenserbjudanden.

Hos oss ingår mervärden som bastu, relax, naturen, gym och aktiviteter som förhöjer din vistelse hos oss.

Häng med på vad som händer hos oss just nu

HELA MAJ

Prova på vår skogsfloating – gratis i 2 timmar

Det är i naturen våra tankar är klara, vårt sinne lugnt och nya idéer väcks. Därför har vi skapat vårt mest givande mötesrum här. Digitalt brus byts mot skogens sus. I 12 hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat.

2 timmar är precis lagom för att väcka idéer och ta modigare beslut, under hela maj får du som bokar konferens hos oss prova på gratis!
Kontakta oss för bokning

 

“Det blev mindre prestige och mera reflektion” -Åsa Ringström, AstraZeneca

Läs mer om utomhuskonferens
Aktiv konferens

Teambuilding och aktiviteter

Vill du ha en aktiv konferens? – vi hjälper dig. På Bommersvik finns stora områden för lekar, träningspass eller gruppaktiviteter. Det är perfekta ytor för kick off aktiviteter och samarbetsövningar och precis nedanför en hel sjö för aktiviteter på vatten. Lägg till en aktivitet som ger energi, upplevelser och fina minnen som svetsar er samman. Till höstkonferensen är kräftfiske med kräftbuffé en upplevelse, sommartid kan ni prova att slunga er egen honung och året runt erbjuder vi mataktiviteter och vinprovningar. Teambuilding & aktiviteter
Samlas kring god mat

Kräftskiva och kräftfiske

Förgyll er konferens med en kräftskiva under augusti och september. Välj dessutom att hänga med ut och fiska era egna kräftor. Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna på eftermiddagen, slår er ner vid dukat bord och morgonen därpå hämtar ni upp och vittjar de mjärdar ni lade ut dagen innan. Dessutom får varje båt med sig 1 kilo kokta kräftor hem!

Vi hjälper gärna till med musikunderhållning också.

Pris kräftbuffé: 525kr ex moms (min 10p)
Pris kräftfiske: 350kr ex moms (max 20p)

Har ni bokat helpension gör vi ett mindre tillägg, kontakta receptionen.

Skogsfloating

Naturen som mötesrum

Det händer något i oss när vi vistas i naturen, vi blir modigare och mer öppna för våra egna och andras idéer. Hos oss finns det många möjligheter till utomhuskonferens. Välj mellan vår prisbeslönta skogsfloating, ta en föreläsning under eken, en walk and talk eller slår er ner runt lägerelden och låt naturens krafter tillföra mer energi till ert möte. Oavsett formen så hjälper vi gärna dig att hitta rätt! Naturen som mötesrum

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.