Fest- och bröllopslokal med övernattning

Sjönära bröllop och fest

Bröllop eller fest vid sjön, hos oss finns flera olika festlokaler för just ditt firande. En festmiddag för att fira att du fyllt jämnt, dop, minnesstund, släktkalas eller att samla vännerna till en kräftskiva. 

Du är varmt välkommen att ha din middag här och du väljer om det ska vara serverad middag, buffé, brunch eller vad som passar just ditt firande bäst. Vår matsal är fantastisk med panoramautsikten över Yngern för ett större sällskap, eller en mindre middag i vår mysiga chambre separee, Ainas för upp till 16 personer med samma ljuvliga utsikt.

Du kan också boka hela logen som passar sällskap upp till 150 personer. Eller sköta festen helt själv i vår klubbstuga.

Vi erbjuder här- och närlagad mat med råvaror i säsong och från gårdar från en radie om cirka 2 mil från oss. Hos oss finns 179 sängplatser fördelade på hotellrum och stugor, hur ser ert firande ut?

Naturnära

Bröllop

Har ni drömt om ett naturnära bröllop med sjöutsikt? Börja redan på fredagen med grillning och häng vid stranden och bryggan så alla gäster får landa och komma i stämning. På bröllopsdagen väljer ni att gifta er på plats med sjön som bakgrund eller hjälper vi gärna er ordna transport till och från en vigselplats. Bröllopsfesten håller ni antingen på vår loge eller i restaurangen och avsluta med en hejdundrande fest i vår klubbstuga. Vakna upp och njut av en lång brunch, öppna presenterna i lugn och ro och skratta och gläds åt gårdagens fina minnen. Bröllop

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.