Boka restaurangen för privat fest

Fest i restaurangen

Med stora panoramafönster ut mot sjön Yngern och en flexibel möblering hjälper vi dig skapa en magisk tillställning i vår restaurang. Bara 40 minuter från Stockholm med möjlighet till 179 övernattande gäster bjuder vi in er till ert drömfirande. Är det en examen, en födelsedag eller kanske en firmafest eller bröllop? Vi tar emot både små och stora bokningar.

Restaurangen rymmer 150 gäster, här finns möjlighet att bygga liten scen, det finns projektor och ljudanläggning. Det blir en bekväm och minnesvärd kväll i restaurangen med utsikt över sjön och solnedgången. För våra mindre grupper passar vårt chambre séparée utmärkt.

Större fester och bröllop

Letar ni lämplig lokal till större fester och bröllop? Bommersvik och restaurangen är en uppskattad plats för de större festerna med övernattningsmöjligheter och goda förutsättningar för god mat och dans. Oavsett om ni är privatpersoner eller hos oss för en konferens så ser vi till att ta fram en kväll enligt era behov och önskemål tillsammans.

Läs mer om våra priser och bokningsvillkor

Priser och villkor (pdf)

Mervärden som ingår

Som gäst hos oss på Bommersvik finns det en uppsjö med aktiviteter att välja mellan, själv eller tillsammans.

Vi har flera löpspår varav ett elljusspår, en härlig badstrand och badklippor, roddbåtar till låns, bastu och relaxavdelning med brygga för svalkande dopp i sjön och vintertid har vi en isvak för den modiga kallbadaren.

Här finns ett rymligt gym, med både maskiner och fria vikter och en trappa ner hittar du pingisbord eller om ni vill hellre vill köra en innebandymatch.

Under 2022 fräschar vi upp bastun och relaxen i etapper för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse hos oss. Våran gemensamma bastu är öppen hela våren och arbetet genomförs dagtid. Vi hoppas att ni har överseende med det och är lika spända på resultatet som vi. 

Fira i restaurangen

Är du intresserad att fira något i restaurangen och behov av offert eller en större bordsbokning än 8 personer? Vänligen skicka din bokningsförfrågan via formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Observera att din bokning inte är bekräftad förrän vi har återkopplat till dig.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
    Lämna gärna en kommentar nedan om ni är flexibla med datumet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.