Bekvämt boende

Våra hotellrum

Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster och bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort.

Vi har 179 sängplatser fördelade på familjerum, dubbelrum och enkelrum i olika standardklasser. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt och vi har även stugor, privat hus och ställplatser för husbilar med elstolpar. Vill du ta med dig din hund eller katt på semestern så har vi vissa rum för det också.

Hos oss njuter du av god sömn, fantastisk mat, badstrand, bastu, gym och massor av aktiviteter att hitta på för hela familjen.

Bed & Breakfast

Under sommaren erbjuder vi bed & breakfast till specialpris för dig som vill stanna lite längre hos oss, ju fler nätter du stannar desto bättre pris får du!


Incheckning från kl 14.00
Utcheckning senast kl 11.00
Behöver du tillgång till ditt rum tidigare eller checka ut senare, prata med oss på plats så hjälper vi dig efter bästa förmåga. 

Frukost 
Måndag – Fredag 07.00-09.00
Lördag – Söndag 07.30-10.00

Under sommaren, för konferensgäster och vissa paketerbjudanden kan andra tider gälla. 

Det finns Wifi på hela området
Det är alltid fri parkering med två laddstationer för elbilar. 

Helt nyrenoverade

Milan

Våra nyrenoverade hotellrum i Milan invigdes i maj 2021. Här erbjuder vi familjerum, dubbelrum och enekelrum med queensize sängar. Flera av rummen har stora fönster ut mot vår gröna äng och skog.

Boka hotell
Perfekt för den avskilda konferensen

Smedjan och Hyttan

Hyttan består av 18 enkelrum och 3 dubbelrum. På nedre botten finns en ljus och stor möteslokal. Här kan ni bo och konferera själva.

Smedjan består av 13 enkelrum och 2 dubbelrum.

Båda husen har rum som erbjuder balkong och sjöutsikt

Boka hotell
Enklare standard

Gillet

Gillet erbjuder lite enklare standard med 10 dubbelrum och 2 enkelrum. Du har naturen utanför fönstret och alla våra mervärden ingår förstås fortfarande. Här är även ditt husdjur välkommen

Boka hotell
Förbeställ

Sätt guldkant

Romantiskt kit – pris 595kr/2 personer
Ett fruktfat som även innehåller våra handgjorda praliner och en flaska mousserande vin.

Härlig njutning – pris 395kr/2 personer
Vid ankomst till rummet väntar ett fat med våra handgjorda praliner och en flaska rödvin

Snackskit – pris 395kr/2 personer
2 öl (50cl), ölkorv, nötter, chips och oliver.

Picknick – pris 225kr/person
Vandra på någon av de vackra lederna som finns runt Bommersvik eller en sträcka på Sörmlandsleden. Vi ordnar en picknick med en matig macka, Bommersviks hälsobar, du lånar en termos som vi fyller med kaffe/ te, juice, frukt och kanelbulle.

Erbjudande

Bed & Breakfast

Varför stanna en natt när du kan stanna flera? Hos oss finns mycket att göra och i området finns många roliga utflyktsmål. Passa på att bo kvar hos oss fler nätter och få ett bättre pris på ditt rum.
Under sommaren erbjuder vi bed & breakfast hos oss, bara 40 minuter från Stockholm vaknar du upp med naturen utanför fönstret och sjön ett stenkast från dörren. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart!
Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.