Bekvämt boende

Våra hotellrum

Våra hotellrum erbjuder naturen precis utanför ditt fönster och bara 40 minuter utanför Stockholm city. 20 minuter från Södertälje och 40 minuter från Nyköping vaknar du upp i en lugn, naturskön miljö med sjön några steg bort.

Vi har 179 sängplatser fördelade på familjerum, dubbelrum och enkelrum. Några av våra rum erbjuder balkong och sjöutsikt och vi har även stugor, privat hus och ställplatser för husbilar med elstolpar. Vill du ta med dig din hund eller katt på semestern så har vi vissa rum för det också.

Hos oss njuter du av god sömn, fantastisk mat, badstrand, bastu, gym och massor av aktiviteter att hitta på för hela familjen.

Bed & Breakfast

Under sommaren erbjuder vi bed & breakfast till specialpris för dig som vill stanna lite längre hos oss, ju fler nätter du stannar desto bättre pris får du!


Incheckning från kl 15.00
Utcheckning senast kl 11.00
Behöver du tillgång till ditt rum tidigare eller checka ut senare, prata med oss på plats så hjälper vi dig efter bästa förmåga. 

Frukost 
Måndag – Fredag 07.00-09.30
Lördag – Söndag 07.30-10.00

Under sommaren, för konferensgäster och vissa paketerbjudanden kan andra tider gälla. 

Det finns Wifi på området
Fri parkering, finns laddmöjligheter för elbilar via Easypark.

Helt nyrenoverade

Gillet

Gillet är vår senast renoverade hotellrum, 2024 har vi öppnat upp med 14 dubbel- och 2 enkelrum. Du har naturen utanför fönstret och alla våra mervärden ingår förstås fortfarande. Här är även ditt husdjur välkommen

 

 

Boka hotell
Fina hotellrum

Milan

Hotellrummen i Milan invigdes i maj 2021. Här erbjuder vi familjerum, dubbelrum och enekelrum med queensize sängar. Flera av rummen har stora fönster ut mot vår gröna äng och skog.

Boka hotell
Perfekt för den avskilda konferensen

Smedjan och Hyttan

Hyttan består av 18 enkelrum och 3 dubbelrum. På nedre botten finns en ljus och stor möteslokal. Här kan ni bo och konferera själva.

Smedjan består av 13 enkelrum och 2 dubbelrum.

Båda husen har rum som erbjuder balkong och sjöutsikt

Boka hotell
Guldkant

Guldkant på din vistelse

Sätt guldkant på din vistelse och boka till något av våra härliga tillval. Välj bland annat mellan varm badtunna, en charbricka eller varför inte en flaska mousserande vin till rummet? Allt är klart och väntar på dig vid ankomst.   Läs mer om våra tillval och boka via knappen nedan Boka tillval
Bo fler nätter – billigare pris

Bed & Breakfast

Varför stanna en natt när du kan stanna flera? Hos oss finns mycket att göra och i området finns många roliga utflyktsmål. Passa på att bo kvar hos oss fler nätter och få ett bättre pris på ditt rum.
Under sommaren erbjuder vi bed & breakfast hos oss, bara 40 minuter från Stockholm vaknar du upp med naturen utanför fönstret och sjön ett stenkast från dörren. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart!
Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.