Nära Nykvarn, Södertälje vid sjön Yngern

Naturnära konferenshotell utanför Stockholm

Hos oss på Bommersvik finns nitton konferensrum, tjugo grupprum och plats för 179 övernattande gäster. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare och vi erbjuder prisad service och ekologisk här- och närlagad mat. Hos oss är samtalet mellan människor vårt fokus.

Vårt mest eftertraktade konferensrum är Vinden högst upp i vår herrgård och det mest givande mötet får ni i vår skogsfloating, ett mötesrum i skogen med hängmattor och utsikt över sjön Yngern. Hos oss finns gott om sittgrupper både inne och ute för grupparbete, fikastunder och samtal.

Sättet vi har möten på kanske för alltid har förändrats i och med coronapandemin. Vi har lärt oss att vissa möten går att effektivisera och köra online. Vi har hittat nya mötesrum utomhus som också lärt oss kraften i naturen och vilken inverkan den har på vårt tankesätt och öppensinnighet. Men vi har också lärt oss vikten av att vissa möten och samtal mellan oss görs bäst när vi får vara tillsammans, bortkopplade från andra måsten. På en plats där vi kan vara närvarande och fokuserade på mötet mellan oss människor.

Ni hittar oss 40 minuter söder om Stockholm, i närheten av Nykvarn och Södertälje, hos oss finns förutsättnignarna för alla typer av möten. Vi erbjuder tekniska lösningar för hybrid- och videkonferenser, vi har flera mötesrum utomhus och avskilt från andra. Och vi står här med ett tjugotal konferensrum, plats för 179 övernattande gäster och vår goda service till hands.

Vilket möte passar er bäst? – Vi har mötesrådgivare, certifierade av Svenska Möten som guidar dig till rätt konferensrum, möblering och aktiviteter anpassade till syftet för er konferens.

Kontakta gärna oss för en visning

  • Svanenmärkt hotell och restaurang
  • Pristagare av SSQ Service award 2020
  • Vinnare av årets mötesrum 2019
  • Medlemmar i Svenska möten
  • Medlemmar i Visita
  • Medlemmar i IACC
  • Safe to Visit by Visita

Upp till 200 personer

Våra konferenslokaler

Vi guidar dig till rätt konferensrum, möblering och aktivitet anpassat till syftet för din konferens, ta hjälp av oss som är mötescertifierade rådgivare. På Bommersvik är det enkelt att ha möten där ni bor och konfererar i samma hus, avskilt från andra gäster. I vår lokal Milan har vi ny uppdaterad teknik där det är enkelt att bjuda in deltagare att delta även på distans, med möjlighet till live-streaming och videokonferens. Se våra lokaler
Ingår i ditt boende

Mervärden hos oss

Som gäst hos oss på Bommersvik finns det en uppsjö med aktiviteter att välja mellan, själv eller tillsammans. Vi har flera löpspår varav ett elljusspår, en härlig badstrand och badklippor, bastu och relaxavdelning med brygga för svalkande dopp i sjön och vintertid har vi en isvak för den modiga kallbadaren. Här finns ett rymligt gym, med både maskiner och fria vikter och en trappa ner hittar du pingisbord eller om ni vill hellre vill köra en innebandymatch. Läs mer

Konferensförfrågan

Vi hjälper dig gärna med din förfrågan. Kontakta oss eller använd formuläret så återkopplar vi till dig inom kort. Självklart är en förfrågan inte bindande på något vis, du kan läsa mer om våra bokningsregler nedan.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.