Konferens och weekendpaket

Aktuella erbjudanden

Oavsett om du kommer till oss med dina kollegor för en konferens eller med familj och vänner för en weekend så har vi samlat våra bästa erbjudanden här.

Hos oss ingår alltid mervärden som bastu, relax, naturen, gym och aktiviteter som förhöjer din vistelse hos oss.

Häng med på vad som händer hos oss just nu

Boka paketerbjudanden
Erbjudande

Bed & Breakfast

Varför stanna en natt när du kan stanna flera? Hos oss finns mycket att göra och i området finns många roliga utflyktsmål. Passa på att bo kvar hos oss fler nätter och få ett bättre pris på ditt rum.
Under sommaren erbjuder vi bed & breakfast hos oss, bara 40 minuter från Stockholm vaknar du upp med naturen utanför fönstret och sjön ett stenkast från dörren. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart!
Läs mer
14 augusti

Kräftskiva

En magisk sommarkväll med kräftbuffé, underhållning och övernattning!

Boka på och häng med och fiska kräftorna i Bommersviks egna vatten sjön Yngern. Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna på eftermiddagen och morgonen därpå hämtar ni upp och vittjar de mjärdar ni lade ut dagen innan. Däremellan finns gott om tid att basta och relaxa för den som känner för det.   Erbjudande Del i dubbelrum 1 glas mousserande vin Kräftbuffé i restaurangen Musikunderhållning   Pris: 1995kr/person Kräftfiske: 450kr/person (det ingår ett kilo färdigkokta kräftor/båt) Bokas via receptionen  
Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.