Aktuella erbjudanden

Erbjudanden

Oavsett om du kommer till oss med dina kollegor för en konferens eller med familj och vänner för en weekend så har vi samlat våra bästa erbjudanden här.

Hos oss ingår mervärden som bastu, relax, naturen, gym och aktiviteter som förhöjer din vistelse hos oss.

Häng med på vad som händer hos oss just nu

KONFERENSERBJUDANDE

Här har vi samlat alla våra konferenserbjudanden

HOTELL & WEEKENDERBJUDANDE

Här har vi samlat alla våra hotell & weekenderbjudanden.

Stämningsfullt

Nyår på Bommersvik

Njut av en lugn, stämningsfull och god nyårsafton hos oss. Att fira nyår på Bommersvik passar dig som vill komma bort från storstadspulsen och fyrverkerierna och njuta av lugnet, den fantastiska maten och en riktigt stämningsfull kväll hos oss. Vi har satt ihop ett paket för att avsluta året på bästa sätt hos oss. Vill du ta med din hund för lite lugn och ro utan smällare? De är väldigt välkomna, husdjursstäd ingår i priset i utvalda rum*. En liten give away påse från Doggy Professional väntar på de fyrbenta vid ankomsten. Nyår på Bommersvik
11 mars

Systerskapshelg

Kom på systerskapshelg på Bommersvik fredagen den 11 mars till lördagen den 12 mars. Kom själv eller tillsammans med några väninnor. Vi hoppas att vi tillsammans ska få utbyta erfarenheter, slipa på systerskapsstrategier och skratta. Dessutom får du god mat, yoga (om du har lust) och tid för lite återhämtning. Helt enkelt en perfekt inledning på första helgen efter internationella kvinnodagen 2022!

Systerskapshelgen är ett samarrangemang mellan Bommersvik och Campus Bommersvik.

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.