Hållbara möten i naturskön miljö

Lediga tjänster

Vi erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och ett engagerat förhållningssätt. Vi tillämpar arbetsrotation mellan våra olika avdelningar, det gör att vi enkelt kan hjälpas åt och rycka in för varandra när det behövs. Vi är medlemmar i Svenska möten och är Svanenmärkta. Läs gärna mer om oss

Varför ska du söka till oss på Bommersvik?

Bommersvik är en arbetsplats för dig som vill vara med och utveckla en positiv hotell- restaurang och konferensvistelse för våra gäster.

Vi är stolta över vår vackra miljö, ser potentialen i våra fastigheter och vi söker tillsammans utveckling för att bli ännu bättre på det vi gör.

Hos oss har många jobbat riktigt länge, många har bytt avdelningar genom åren och fått testa nya utmaningar, ett kvitto på att vi är en bra arbetsplats.

Det är viktigt för oss att du trivs och vi jobbar tätt med branschorganisationer och fackförbund för att skapa en trygg och givande arbetsplats och vi vill alltid bli lite bättre. Vi har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Nu hoppas vi att just du vill bli vår nya kollega!

Du bör ha tillgång till transport då det saknas allmänna kommunikationer till Bommersvik.

Lediga tjänster just nu

Vi har inga lediga tjänster just nu men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan om du vill!

Ett hållbart Bommersvik

Hållbarhet

På Bommersvik gör vi vad vi kan för att värna vår gemensamma miljö. Hållbarhetsarbetet är en ständigt pågående och självklar del i vår verksamhet. Som Svanenmärkt verksamhet har vi tagit ett helhetsgrepp om vårt miljöarbete och klarat Svanens stränga krav. För att bli Svanenmärkt måste vi som verksamhet klara ett antal gränsvärden. Energiförbrukning som är ett av gränsvärdena, är ett av de områden som ger upphov till störst miljöpåverkan. Bommersvik använder egen grundvattentäkt för den största delen av uppvärmningen och biopanna som komplement. Hållbarhet