Hållbara möten i naturskön miljö

Lediga tjänster

Vi erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och ett engagerat förhållningssätt. Vi tillämpar arbetsrotation mellan våra olika avdelningar, det gör att vi enkelt kan hjälpas åt och rycka in för varandra när det behövs. Vi är medlemmar i Svenska möten och är Svanenmärkta. Läs gärna mer om oss

Varför ska du söka till oss på Bommersvik?

Här på Bommersvik tar vi hand om varandra! När coronakrisen slog till och drabbade vår verksamhet hårt lyckades vi behålla all vår fast personal genom att permittera en del men fortsätta ha den verksamhet vi kunde igång. Vi erbjöd trygga möten både utomhus och i avskilda lokaler. Vi breddade vårt utbud för privatgäster och lyckades på så vis hålla igång verksamheten.

Vi jobbar aktivt med arbetsmiljön, varje avdelning har regelbundna möten, vi har gemensamma personalmöten och roliga get-aways tillsammans. Hos oss har många jobbat riktigt länge, många har bytt avdelningar genom åren och fått testa nya utmaningar, ett kvitto på att vi är en bra arbetsplats.

Det är viktigt för oss att du trivs och vi jobbar tätt med branschorganisationer och fackförbund för att skapa en trygg och givande arbetsplats och vi vill alltid bli lite bättre. Vi har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Nu hoppas vi att just du vill bli vår nya kollega!

Du bör ha tillgång till transport då det saknas allmänna kommunikationer till Bommersvik.

Lediga tjänster just nu

EXTRAPERSONAL

Serveringspersonal

I rollen som servitris/servitör ingår följande arbetsuppgifter: frukost-, lunch- och middagsservering. Duka av borden, bufféservering, två- eller trerätters tallrikservering, kassa-arbete, se till att det är snyggt och städat i måltidslokalerna, dryckesservering och barservering.
För att platsa i vårt lag behöver du som person vara ansvarsfull, flexibel och kunna ta egna initiativ. Du bör ha någon erfarenhet av serviceyrket. Har du god kunskap om mat och dryck är det ett plus, men inget måste. Du behöver behärska svenska och ha goda kunskaper i engelska, ytterliga språk är ett plus.
Maila din ansökan till jennie.akerlund@bommersvik.se

Ett hållbart Bommersvik

Hållbarhet

På Bommersvik gör vi vad vi kan för att värna vår gemensamma miljö. Hållbarhetsarbetet är en ständigt pågående och självklar del i vår verksamhet. Som Svanenmärkt verksamhet har vi tagit ett helhetsgrepp om vårt miljöarbete och klarat Svanens stränga krav. För att bli Svanenmärkt måste vi som verksamhet klara ett antal gränsvärden. Energiförbrukning som är ett av gränsvärdena, är ett av de områden som ger upphov till störst miljöpåverkan. Bommersvik använder egen grundvattentäkt för den största delen av uppvärmningen och biopanna som komplement. Hållbarhet