Hybridmöten och interaktiv projektor

Digitala möten

Hos oss kan du koppla upp deltagare i videomöten på våra projektdukar med bra ljudupptagning och högtalare. I flera av lokalerna kan du förstärka utrustningen med en portabel puck som fungerar både som mikrofon och högtalare för bättre ljudupplevelser.

Alla våra rum har antingen projektor och duk eller HDMI-sladdar med tv-skärmar för presentationer. Vi samarbetar med ett företag som levererar livesändning och mer omfattande videomöten, hybrid, hub eller helt digitalt från oss.

Sättet vi har möten på kanske för alltid har förändrats i och med coronapandemin. Vi har lärt oss att vissa möten går att effektivisera och köra online. Vi har hittat nya mötesrum utomhus som också lärt oss kraften i naturen och vilken inverkan den har på vårt tankesätt och öppensinnighet. Men vi har också lärt oss vikten av att vissa möten och samtal mellan oss görs bäst när vi får vara tillsammans, bortkopplade från andra måsten. På en plats där vi kan vara närvarande och fokuserade på mötet mellan oss människor.

Hos oss på Bommersvik finns förutsättnignarna för alla typer av möten. Vi erbjuder tekniska lösningar för hybrid- och videkonferenser, vi har flera mötesrum utomhus och avskilt från andra. Och vi står här med ett tjugotal konferensrum, plats för 179 övernattande gäster och vår goda service till hands.Axplock av vår teknik
Projektor & duk
Tv-skärm med HDMIanslutning
Interaktiv skärm
Videolösning
Portabel puck för bättre ljudupptagning
Headsets, trådlösa mikrofoner och bordsmikrofoner

Konferensförfrågan

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Skogsfloating

Naturen som mötesrum

Det händer något i oss när vi vistas i naturen, vi blir modigare och mer öppna för våra egna och andras idéer. Hos oss finns det många möjligheter till utomhuskonferens. Välj mellan vår prisbeslönta skogsfloating, ta en föreläsning under eken, en walk and talk eller slår er ner runt lägerelden och låt naturens krafter tillföra mer energi till ert möte. Oavsett formen så hjälper vi gärna dig att hitta rätt! Naturen som mötesrum

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.