Det lilla extra

Mervärden som ingår

Som gäst hos oss på Bommersvik finns det en uppsjö med aktiviteter att välja mellan, själv eller tillsammans.

Vi har flera löpspår varav ett elljusspår, en härlig badstrand och badklippor, roddbåtar till låns, bastu och relaxavdelning med brygga för svalkande dopp i sjön och vintertid har vi en isvak för den modiga kallbadaren.

Här finns ett rymligt gym, med både maskiner och fria vikter och en trappa ner hittar du pingisbord eller om ni vill hellre vill köra en innebandymatch.

Vi erbjuder också gruppaktiviteter och teambuildning

Under 2022 fräschar vi upp bastun och relaxen i etapper för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse hos oss. Våran gemensamma bastu är öppen hela våren och arbetet genomförs dagtid. Vi hoppas att ni har överseende med det och är lika spända på resultatet som vi. 
Hela bastubyggnaden kommer hålla stängt vecka 33 och 34.

Mervärden på området
Badstrand, Badklippor, Bastu, Beachvolleyboll, Biljard, Boule, Brädspel, Brännboll, Dart, Fotboll, Gym, Innebandy, Kallbad, Kubb, Löpspår, Megaschack, Naturstig, Pingis, Tennis, 5-kamp

Relax och bastu

Njut av en avkopplande bastu och bad i en av Sveriges renaste sjöar, Yngern. Slå dig ner i relaxen med en bok eller låt blicken och tankarna vandra sig bort över den spegelblanka sjön.

 

Under 2022 fräschar vi upp bastun och relaxen i etapper för att kunna erbjuda en ännu bättre upplevelse hos oss. Våran gemensamma bastu är öppen hela våren och arbetet genomförs dagtid. Vi hoppas att ni har överseende med det och är lika spända på resultatet som vi. Hela bastubyggnaden kommer hålla stängt vecka 33 och 34

Gym och motionsspår

Vi har naturstig, och flera olika elljusspår för en promenad eller springtur. Du har dessutom tillgång till vårt gym med kanske sörmlandsk härligaste gymutsikt? här hittar du fria vikter, maskiner, mattor och löpband.

Aktiv konferens

Teambuilding och aktiviteter

Vill du ha en aktiv konferens? – vi hjälper dig. På Bommersvik finns stora områden för lekar, träningspass eller gruppaktiviteter. Det är perfekta ytor för kick off aktiviteter och samarbetsövningar och precis nedanför en hel sjö för aktiviteter på vatten. Lägg till en aktivitet som ger energi, upplevelser och fina minnen som svetsar er samman. Till höstkonferensen är kräftfiske med kräftbuffé en upplevelse, sommartid kan ni prova att slunga er egen honung och året runt erbjuder vi mataktiviteter och vinprovningar. Teambuilding & aktiviteter