Bastu, badtunna och ljusterapi

Avslappnande relax med badtunna och bistro

Välkomna till Bommersviks relax, en avkopplande plats med öppen spis, bastu, ljusterapi, bistro och badtunnor. Med panoramafönster mot sjön blir du en del av naturen. Under sommaren säljer vi enklare lunch, dryck och glass medan badbryggan och stranden används flitigt av våra gäster. Under vintern piggar vår ljusterapi och isvak upp medan bastun och den öppna spisen värmer.

Läs mer vad som ingår i din vistelse nedan

Värmande året om

Bastu och Relax

Välkomna till vår gemensamma bastu med fönster ut mot sjön. Bastun rymmer upp till 20 personer. Här finner du två omklädningsrum med gemensamt duschrum. Njut av en värmande stund i bastun och luta dig tillbaka i våra loungestolar med en bok och panoramafönster ut mot sjön.

Bastun och relaxen är öppen varje dag 8-22* och ingår i din vistelse hos oss.

Vill du besöka vår bastu och relax men bor inte över hos oss? I mån av plats kan du i samband med måltid i vår restaurang köpa till ett bastupass för 2 timmar för 100kr/person. Kontakta receptionen

*med reservation för ändringar av öppettiderna

Nybyggd bar

Avslappnad stämning i vår Bistro

I vår nybyggda bistro kan ni samlas på ett avslappnat sätt innan eller efter middagen. Baren är laddad med utvalda kylda drycker och snacks att njuta av. Slå er ner i loungestolarna, häng i baren eller låna ett av våra sällskapsspel med sjön och solnedgången som bakgrund.

Vår bistro håller öppet de flesta dagar 17-22 samt utvalda helger, med reservation för ändringar,  Önskas utökade öppettider kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Relaxen, bastun och bistron är öppen för alla våra gäster och kan inte abonneras.

Bjud gruppen på en värmande upplevelse

Badtunnor under bar himmel

I våra två nybyggda badtunnor njuter ni av varmt bad under årets alla årstider, varje tunna rymmer upp till 8 personer. Vår bistro står öppen för er under eftermiddagar och kvällar.

Ett uppskattat inslag i konferensen, boka er tunna via receptionen innan ankomst, annars i mån av plats. Badtunnan är bara er under den bokade tiden. Pris 2 500kr ex moms/tunna.

Kombinera ditt besök i vår restaurang med en skön stund i vår relax.
Frukost, relax, bastu samt välj mellan ljusterapi eller badtunna 425kr/person. Vardagar 8-11
Lunch, relax, bastu samt välj mellan ljusterapi eller badtunna 425kr/person. Vardagar 12-15

Erbjudandet gäller i mån av plats.

Maila en bokningsförfrågan
Påvisade hälsoeffekter

Ljusterapi, en stund i ljuset och värmen

I vårt ljusterapirum simuleras ljus jämförbart med solljuset utomhus, men med fördelen att UV-strålar är filtrerade till låga ofarliga nivåer. Solljusterapi har flera positiva hälsoeffekter, bland annat mot vinterdepression och smärta, fungerar avslappnande samt stärker immunförsvar tack vare stimulansen av D-vitaminproduktionen i huden.

Allt detta tillsammans med en skön miljö där alla sinnen stimuleras ger er energi och ett välbehövligt avbrott i vardagen. Rekommenderad klädsel är lätta ”sommarkläder” så att din hud exponeras av så mycket ljus som möjligt.

Rummet rymmer 6 personer och behandlingen varar i 45 minuter. Passar både konferensen eller efter i samband med lunch hos oss. Reservera din plats hos receptionen. Pris 195kr/person. Ljusterapi är listat som friskvård och kan ersättas av arbetsgivare.

Kombinera ditt besök i vår restaurang med en skön stund i vår relax.
Frukost, relax, bastu samt välj mellan ljusterapi eller badtunna 425kr/person. Vardagar 8-11
Lunch, relax, bastu samt välj mellan ljusterapi eller badtunna 425kr/person. Vardagar 12-15

Erbjudandet gäller i mån av plats.

Ingår i ditt boende

Mervärden hos oss

Som gäst hos oss på Bommersvik finns det en uppsjö med aktiviteter att välja mellan, själv eller tillsammans. Vi har flera löpspår varav ett elljusspår, en härlig badstrand och badklippor, bastu och relaxavdelning med brygga för svalkande dopp i sjön och vintertid har vi en isvak för den modiga kallbadaren. Här finns ett rymligt gym, med både maskiner och fria vikter och en trappa ner hittar du pingisbord eller om ni vill hellre vill köra en innebandymatch. Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.