Det bästa av bommersvik just nu

Säsong

Hos oss finns det alltid något att göra, eller bara vara.

Under vintern går bastun varm, isen lägger sig på Yngern och vi plogar upp för längdskidor. För den modige så står vår isvak alltid öppen. Bommersvik i sin vinterskrud är om möjligt ännu vackrare än sommarkvällarna hos oss.

våren brister knopparna ut och solen värmer sakta upp växthuset som trånar efter att få odla solmogna tomater till våra gäster. Isen smälter och genom panoramafönstrerna i restaurangen kan du följa isflakens vandring ut på sjön som de sakta bryts loss och smälter bort.

Sommaren bjuder in till bad och lek, barnens bäverstig lockar till balans och båtarna är mer ute på sjön än förtäljda vid bryggan. Här samlas besökare från hela världen och njuter av goda räkmackor och kyld dryck på verandan, komponerade av våra magiska solnedgångar.

Hösten gör alltid en praktfull entré med sina starka färger som nästan får naturen att se ut som att den brinner. Cyklister och vandrare njuter av det svalare vädret och det lugna tempot på sensäsongen och köket fylls med rotfrukter och svampar och menyerna komponeras därefter.

Ett år på Bommersvik går fort, och nog får vi säga att det är lika vackert oavsett när du kommer. – Varmt välkomna till oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.