en upplevelse utöver det vanliga

Naturen som mötesrum

Det händer något i oss när vi vistas i naturen, vi blir modigare och mer öppna för våra egna och andras idéer. Dessutom är det ett tryggare sätt att mötas på idag. 

Det finns många anledningar till att välja att förlägga er nästa konferens utomhus och vi märker en ökad efterfrågan. Efter över ett år framför datorn och digitala möten längtar vi nu efter att få ses och att få röra på oss tillsammans.

Hos oss finns det många möjligheter till utomhuskonferens med goda faciliteter inom räckhåll. Välj mellan vår prisbeslönta skogsfloating, ta en föreläsning under eken, en walk and talk eller slår er ner runt lägerelden och låt naturens krafter tillföra mer energi till ert möte.

Oavsett formen så hjälper vi gärna dig att hitta rätt!

Väcker sinnen

2 timmar skogsfloating

Det är i naturen våra tankar är klara, vårt sinne lugnt och nya idéer väcks. Därför har vi skapat vårt mest givande mötesrum här. Digitalt brus byts mot skogens sus. I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat

239 steg västerut, vid Badberget, ligger vårt mest givande mötesrum. Skogsfloatingen vann 2019 det prestigefyllda Svenska Mötespriset i kategorin Årets Mötesrum!

Lägg in skogsfloating som en del av konferensen – där ni byter miljö och får nya insikter och tankar. Två timmar är lagom. Om det är kyligt finns filtar och liggunderlag som värmer. Vid regn spänner vi taket över.

Fikat serveras med picknickkorgen på badberget.
Skogsfloatingen rymmer 9 personer.

Läs mer (pdf)

Utomhuskonferens med facilitering och skräddarsydda aktiviteter

Vi har tillsammans med Yamina Enedahl, Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, facilitator och föreläsare inom prestationspsykologi och mental träning tagit fram ett helhetskoncept för er utomhuskonferens-helt eller delvis utomhus.

  • Lunch vid lägerelden med utsikt över sjön
  • Processledning och måluppfyllelse helt skräddarsytt för er
  • Skogsfloating
  • Reflektionspromenader
  • Roddtur med uppgifter kopplade till målet
  • Bastu, middag och en god natts sömn i enkelrum
  • Frukost på klipporna och gemensamma aktiviteter som utvecklar er som grupp

Genom att lämna över facilitering och mötesdesign kan du som ledare både observera, knyta an och bidra till gruppen SAMTIDIGT som konferensen leds mot syfte och mål. På så sätt skapar vi ett kvalitetsmöte UTöver det vanliga!

Läs mer om upplägget (pdf)
SKOGSFLOATING

Gemensam målbild på 3 timmar

Vi har tagit fram en halvdagskonferens utifrån Bommersviks unika utomhusmiljö. I skogsfloatingen under ledning av Yamina bygger ni ett starkt team med gemensam målbild och där alla vet vem som gör vad.

I upplägget ingår frukost, introduktionsföreläsning under eken, samarbetsövningar, skogsfloating, lunch samt sammanfattande actionplan med uppföljning av de mål som ni vill uppnå i ert dagliga arbete.

För mer information om utomhuskonferenser besök: www.utomhuskonsulterna.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.