en upplevelse utöver det vanliga

Naturen som mötesrum

Det händer något i oss när vi vistas i naturen, vi blir modigare och mer öppna för våra egna och andras idéer. Dessutom är det ett tryggare sätt att mötas på idag. 

Det finns många anledningar till att välja att förlägga er nästa konferens utomhus och vi märker en ökad efterfrågan. Efter över ett år framför datorn och digitala möten längtar vi nu efter att få ses och att få röra på oss tillsammans.

Hos oss finns det många möjligheter till utomhuskonferens med goda faciliteter inom räckhåll. Välj mellan vår prisbeslönta skogsfloating, ta en föreläsning under eken, en walk and talk eller slår er ner runt lägerelden och låt naturens krafter tillföra mer energi till ert möte.

Oavsett formen så hjälper vi gärna dig att hitta rätt!

Utomhuskonferens med handledning

Vi har tillsammans med Yamina Enedahl, mental coach och Jessica Wiklund tagit fram ett helhetskoncept för utomhuskonferens. Lunch vid lägerelden, processledning och måluppfyllelse helt skräddarsytt för er, skogsfloating, reflektionspromenader, roddtur, bastu, middag, en god natts sömn i nyrenoverade enkelrum för att fortsätta med frukost på klipporna och gemensamma slutsatser som grupp.

Oavsett vad ni vill fylla dagarna med så kommer Jessica och Yamina med varm och stadig hand hjälpa er med metoder och processledning för att komma fram till ännu bättre möten. Och hos oss får ni som alltid njuta av vacker natur, god mat och skön sömn.

Läs mer om upplägget (pdf)
Skogsfloating

Gemensam målbild på 3 timmar

Yamina har tagit fram ett tretimmarkoncept utifrån Bommersviks unika miljö. I skogsfloatingen under ledning av Yamina bygger ni ett starkt team med gemensam målbild och där alla vet vem som gör vad.

I upplägget ingår frukost, föreläsning, övningar, skogsfloating, lunch och sammanfattande actionsplan med uppföljning.

Läs mer om upplägget (pdf)

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.