Restaurang med sjöutsikt, 40 minuter utanför Stockholm

Restaurangen

Naturlig härlagad och närproducerad mat av det naturen ger. Vi lagar mat med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. I loungen vid brasan föreslår vi att ni samlas upp för en drink innan maten, eller ett glas mousserande på altanen den varma delen av året.

För att få lite avskildhet delar vi av restaurangen med tunna draperier. För sällskap upp till 12 personer har vi en chambre separée. Restaurangen är flexibel vilket också gör den till en uppskattad festlokal.

Från och med 1/1 2020 är vi kontantfria.

Veckans meny

Kolla gärna in vad som händer hos oss just nu eller läs veckans meny

Fira i restaurangen

Är du intresserad att fira något i restaurangen och behov av offert eller en större bordsbokning än 8 personer? Vänligen skicka din bokningsförfrågan via formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Observera att din bokning inte är bekräftad förrän vi har återkopplat till dig.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
    Lämna gärna en kommentar nedan om ni är flexibla med datumet.

Avslappnande lounge

Vid receptionen och restaurangen har vi vår lounge, här kan du slå dig ner och koppla av med något gott att dricka från baren eller med en kopp kaffe efter lunchen. Vid kyliga dagar brinner brasan och som alltid hos oss har du utsikt över sjön.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.