19 konferensrum och 20 grupprum

Lokaler

Hos oss kan ni konferera från 2 till 200 personer. Vi har mindre rum för ledningsgrupper, styrelser och större för arbetsplatser, utbildningar, föreläsningar och utställningar. 

Vi har mötesrum inomhus och utomhus, i egna byggnader och med sjöutsikt, vi har mötesrum att samlas vid en öppen spis och vi har mötesrum med avancerad teknik för hybrid- och videomöten. 

Oavsett hur många ni är ligger vårt fokus alltid på att ge er goda förutsättningar för ett givande möte. 

Vi har 19 konferenslokaler och 20 grupprum att välja mellan. Nedan kan du läsa mer om våra lokaler, du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om vilken lokal som skulle passa just era behov bäst. 

Här hittar du en områdeskarta.

Vilket mötesrum passar er?

Hos oss på Bommersvik finns nitton konferensrum och tjugo grupprum. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare.

Aktiv konferens

Teambuilding och aktiviteter

Vill du ha en aktiv konferens? – vi hjälper dig. På Bommersvik finns stora områden för lekar, träningspass eller gruppaktiviteter. Det är perfekta ytor för kick off aktiviteter och samarbetsövningar och precis nedanför en hel sjö för aktiviteter på vatten. Lägg till en aktivitet som ger energi, upplevelser och fina minnen som svetsar er samman. Till höstkonferensen är kräftfiske med kräftbuffé en upplevelse, sommartid kan ni prova att slunga er egen honung och året runt erbjuder vi mataktiviteter och vinprovningar. Teambuilding & aktiviteter

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.