Boka 08-552 410 00 English
Restaurangen idag: onsdag 22 maj
English

Torsten Nilsson

Populärt styrelserum för upp till 12 personer

Magiskt konferensrum med sjöutsikt utmed hela ena väggen och balkong mot Yngern. Rummet rymmer upp till 12 personer i styrelsesittning och är en av våra mest populära lokaler. I nedre delen av rummet finns ett par fåtöljer och i direkt anslutning till rummet ligger ett litet grupprum. Torstens lokal finner ni på mellanplanet i Bommersgården.

Välkomna till Bommersgården, här rymmer sig 9 av våra konferenslokaler. På entréplan ligger stora och lilla salongen och stora dubbeldörrar ut mot baksidan av huset med en uteplats med utsikt över sjön Yngern. På mellanplanet finns en lite mindre lounge, 6 av våra lokaler, 1 toalett och 3 balkonger. Längst upp i huset ligger vindens konferens och festlokal med takbjälkar och utsikt över sjön.

Torsten Nilsson var SSU-ordförande under mellankrigsåren och var känd för sitt starka motstånd mot nazismen. Han var en stor tillgång i Tage Erlanders regering och utarbetade regeringens proposition om allmän tilläggspension (ATP)

Boka Torsten Nilsson

Snabbfakta Torsten Nilsson

  • 12 personer i konferenssittning
  • 61 kvm

Teknisk utrustning

  • Projektor och du
  • Högtalare

Mervärden som ingår

Som gäst hos oss på Bommersvik finns en uppsjö med aktiviteter att göra, själv eller tillsammans.

Aktiviteter som ingår:
Badstrand, Badklippor, Bastu, Biljard, Boule, Brädspel, Brännboll, Dart, Fotboll, Gym, Innebandy, Kallbad, Kubb, Löpspår, Megaschack, Naturstig, Pingis, Relax, Tennis, Volleyboll

Vilket mötesrum passar er?

Hos oss på Bommersvik finns nitton konferensrum och tjugo grupprum. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.