konferens och boende i eget hus

Avskilda möten

Ibland kan det vara skönt att få konferera och bo avskilt, vi har flera olika byggnader med egen konferenslokal och boende. Välj mellan Erlandervillan, en stor, nyligen renoverad villa om 200 kvm. Här har vi tagit tillvara och återupplivat dess forna glans med tidstypisk inredning från Tage Erlanders tid. En resa till 70-talet i fräsch och ny tappning. Här kan ni bo och konferera under samma tak, upp till 8 personer.

Hyttan är en ljus lokal med stora fönster mot sjön och öppen spis. Här får ni plats att mötas i en avslappnad miljö med konferenssittninig och med soffgrupper. I samma hus finner ni 18 enkelrum och 3 dubbelrum.

Smedjan är en lite mindre lokal med 15 hotellrum i samma byggnad.

Paketerbjudande för Erlandervillan

Erlandervillan erbjuder 2 olika paket, egen matlagning med råvarukorg och recept eller samtliga måltider i restaurangen

Valet är ditt! Alkoholhaltiga drycker till Erlandervillan inhandlas och tas med av dig som gäst.

Maila bokningen@bommersvik.se om du vill veta mer.

Upp till 200 personer

Våra konferenslokaler

Vi guidar dig till rätt konferensrum, möblering och aktivitet anpassat till syftet för din konferens, ta hjälp av oss som är mötescertifierade rådgivare. På Bommersvik är det enkelt att ha möten där ni bor och konfererar i samma hus, avskilt från andra gäster. I vår lokal Milan har vi ny uppdaterad teknik där det är enkelt att bjuda in deltagare att delta även på distans, med möjlighet till live-streaming och videokonferens. Se våra lokaler

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.