Aktiv konferens

Teambuilding & aktiviteter

På Bommersvik finns stora områden för lekar, träningspass eller gruppaktiviteter. Det är perfekta ytor för kick off aktiviteter och samarbetsövningar och precis nedanför en hel sjö för aktiviteter på vatten. 

Lägg till en aktivitet som ger energi, upplevelser och fina minnen som svetsar er samman. Till höstkonferensen är kräftfiske med kräftbuffé en upplevelse, sommartid kan ni prova att slunga er egen honung och året runt erbjuder vi mataktiviteter och vinprovningar.

Hos oss ingår flera mervärden  bland annat bastu, tennis, 5-kamp och boule. 

Vi ger dig gärna tips på lära känna övningar, samarbetsövningar eller om ni behöver förslag på en energigivande paus.

Bommersvik har en egen akademi med lång erfarenhet av ledarskapsutbildning och teambuilding. Om du vill jobba med grupputveckling och teambuilding på er konferens hjälper vi dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg efter era förutsättningar, syfte och mål tillsammans med coacher från akademin.

Läs mer på Campus Bommersvik

Läs mer om våra aktiviteter (öppnas som pdf:er)
Kräftfiske
Provningar
5-kamp
Smaka på Bommersvik
Skogsfloating


Fartfyllda aktiviteter

Lagbygget

Att tillsammans i en grupp få vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. Beroende på årstid anpassar vi de olika bygg aktiviteterna. Sommartid när det är varmt i vattnet bygger vi flottar. Vintertid när snön ligger djup passar kälkbygget bäst. Att bygga Lådbilar fungerar såväl vår, sommar som höst.

Olika byggaktiviteter:
– Lådbilsbygge
– Flottbygge
– Kälkbygge
– Katapultbygge

Tid för genomförandet av aktiviteten: 1,5 timme
Antal deltagare: Från 12-400 deltagare

Kontakta oss
Föreläsning och rörelse

Hälsan i fokus

Vill du inspirera dina medarbetare att leva mer hälsosamt, få mer energi och må bättre? Boka då en hälsoföreläsning med Angelica Weinmark som driver Hälsohemmet, genom oss.
En föreläsning är 45 min eller 60 min lång – anpassas efter ert önskemål. Föreläsningarna passar alla. Välj på nedan teman

  • 5 HÄLSOTIPS – friskare, starkare, mer energi
  • Hälsoföreläsning – kost
  • Arbeta hemifrån – utan värk och smärta

Eller skaka loss kroppen och få ny energi. Hjärnan får arbeta hårt under en konferens, då kan det vara skönt att få jobba med kroppen en stund och bara släppa loss. Dansa till rytmer som alla kan vara med på oavsett om man dansat tidigare eller ej. Rörelserna anpassas efter allas förmåga. Här får de flesta gå en bit utanför sin comfort zone vilket brukar stärka teamkänslan och gemenskapen. En riktigt glädjekick.

 

Kontakta oss
vinnare av årets mötesrum

Skogsfloating

Det är i naturen våra tankar är klara, vårt sinne lugnt och nya idéer väcks. Därför har vi skapat vårt mest givande mötesrum här. Digitalt brus byts mot skogens sus. I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat

239 steg västerut, vid Badberget, ligger vårt mest givande
mötesrum. Skogsfloatingen vann 2019 det prestigefyllda Svenska Mötespriset i kategorin Årets Mötesrum!

Lägg in skogsfloating som en del av konferensen – där ni byter miljö och får nya insikter och tankar. Två timmar är lagom. Om det är kyligt finns filtar och liggunderlag som värmer. Vid regn spänner vi taket över.

Fikat serveras med picknickkorgen på badberget.

Kontakta oss
Kreativt måleri

På Bommersvik samarbetar vi med Anette sedan åtta år tillbaka. Hon är en otroligt energisprutande person som verkligen ger gruppen en vitamininjektion. Vi i personalen har naturligtvis också provat hennes Kreativa måleri, till och med de mest skeptiska kollegor hade plötsligt färg på fingrarna och inspiration i blicken.

Konferensförfrågan

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.