Aktiv konferens

Teambuilding & aktiviteter

På Bommersvik finns stora områden för lekar, träningspass eller gruppaktiviteter. Det är perfekta ytor för kick off aktiviteter och samarbetsövningar och precis nedanför en hel sjö för aktiviteter på vatten. 

Lägg till en aktivitet som ger energi, upplevelser och fina minnen som svetsar er samman. Till höstkonferensen är kräftfiske med kräftbuffé en upplevelse, sommartid kan ni prova att slunga er egen honung och året runt erbjuder vi mataktiviteter och vinprovningar.

Hos oss ingår alltid flera mervärden  bland annat bastu, tennis, 5-kamp och boule. 

Vi ger dig gärna tips på lära känna övningar, samarbetsövningar eller om ni behöver förslag på en energigivande paus.

Bommersvik har en egen akademi med lång erfarenhet av ledarskapsutbildning och teambuilding. Om du vill jobba med grupputveckling och teambuilding på er konferens hjälper vi dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg efter era förutsättningar, syfte och mål tillsammans med coacher från akademin.

Läs mer på Campus Bommersvik

Läs mer om våra aktiviteter (öppnas som pdf:er)

Zumba
Kräftfiske
Provningar
5-kamp
Smaka på Bommersvik

Fartfyllda aktiviteter

Lagbygget

Att tillsammans i en grupp få vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. Beroende på årstid anpassar vi de olika bygg aktiviteterna. Sommartid när det är varmt i vattnet bygger vi flottar. Vintertid när snön ligger djup passar kälkbygget bäst. Att bygga Lådbilar fungerar såväl vår, sommar som höst.

Olika byggaktiviteter:
– Lådbilsbygge
– Flottbygge
– Kälkbygge
– Katapultbygge

Tid för genomförandet av aktiviteten: 1,5 timme
Antal deltagare: Från 12-400 deltagare

Kreativt måleri

På Bommersvik samarbetar vi med Anette sedan åtta år tillbaka. Hon är en otroligt energisprutande person som verkligen ger gruppen en vitamininjektion. Vi i personalen har naturligtvis också provat hennes Kreativa måleri, till och med de mest skeptiska kollegor hade plötsligt färg på fingrarna och inspiration i blicken.

Konferensförfrågan

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ