Aktiv konferens

Teambuilding & aktiviteter

På Bommersvik finns stora områden för lekar, träningspass eller gruppaktiviteter. Det är perfekta ytor för kick-offaktiviteter och samarbetsövningar och precis nedanför en hel sjö för aktiviteter på vatten. 

Lägg till en aktivitet som ger energi, upplevelser och fina minnen som svetsar er samman. Till höstkonferensen är kräftfiske med kräftbuffé en upplevelse, sommartid kan ni prova att slunga er egen honung och året runt erbjuder vi mataktiviteter och vinprovningar.

Hos oss ingår flera mervärden  bland annat bastu, tennis och boule.

Vi ger dig gärna tips på lära känna övningar, samarbetsövningar eller om ni behöver förslag på en energigivande paus. 

Grupputveckling och teambuildning

Bommersvik har en egen akademi med lång erfarenhet av ledarskapsutbildning och teambuilding. Om du vill jobba med grupputveckling och teambuilding på er konferens hjälper vi dig att ta fram ett skräddarsytt upplägg efter era förutsättningar, syfte och mål tillsammans med coacher från akademin.

Med stöd av oss på Campus Bommersvik får du och dina kollegor mod att utveckla och fördjupa samarbete, idéer, kunskaper och färdigheter. Vi skräddarsyr korta och långa utvecklingsprogram som utgår från uppdragsgivarens värderingar, behov, utmaningar och mål. Vi kan bidra med programdesign och ledning för hela er konferens eller bara ge en kortare kickstart för ert möte

Läs mer på Campus Bommersvik

LÄS OM VÅRA AKTIVITETER

Naturnära
Kräftfiske
Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna i Bommersviks egna vatten, I sjön Yngern, på eftermiddagen. En härlig kräftbuffé med Yngernkräftor dukas upp till kvällen.
Samarbete
iTeamriddle
Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström.
Natur & Miljö
Överlevare i naturen
Här lär ni er att göra eld med tändstål, rena vatten, navigera efter naturen samt hantera yxa och kniv säkert.
Natur & Miljö
Kanotpaddling med guide
I kristallklart vatten paddlar ni med guide i Södra Yngern. Här kan ni ha tur och se gäddan skymta på flera meters djup eller havsörnen sväva över oss.
Smakupplevelse
Smaka på Bommersvik
Ta en promenad runt vackra Bommersvik och testa både kunskaperna samt lukt- och smaklökarna. På området sitter 12 skåp med blandat med teoretiska frågor och provsmakningar. I lag tävlar ni mot varandra och pris väntar vinnarna!
Musik & Underhållning
Hur ska det låta?
En musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet fakta och massor av komik. En stämningshöjare som passar alla åldrar!
Naturnära
Skogsfloating
I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat
Provningar & Livsstil
Smakresan
Tävla och provsmaka kaffe, te, lakrits, choklad, ost, olivolja, frukt, örter & bröd
Samarbete
Lådbilsbygge
Vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra.
Rörelse
Qi-gong
Långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration så påverkar du energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar
Tävling
5-kamp
Utmana varandra i en fartfylld 5-kamp. VI tillhandahåller material och scoreboard och ni utforskar stationerna på egen hand. Välj mellan dart, biljard, boule, fotboll, tennis, innebandy, pingis, volleyboll eller kubb
Kreativt måleri

På Bommersvik samarbetar vi med Anette sedan åtta år tillbaka. Hon är en otroligt energisprutande person som verkligen ger gruppen en vitamininjektion. Vi i personalen har naturligtvis också provat hennes Kreativa måleri, till och med de mest skeptiska kollegor hade plötsligt färg på fingrarna och inspiration i blicken.

Konferensförfrågan

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.