NATURLIG NÄRPRODUCERAD MAT MED OMTANKE

Mat och dryck

Naturlig härlagad och närproducerad mat av det naturen ger. Vi lagar mat med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Vi sätter menyn varje vecka utifrån det våra leverantörer har i säsong just nu. Mycket av det du bjuds på hämtar vi inom en radie på två mil. Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas vår egen grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern och honungen får vi från egna bikupor. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår egen mark.

Njut av maten i vår restaurang eller i vår chambre separée

Vänligen boka bord eller ring och kontrollera tillgängligheten inför ditt besök.

Bistro ”Bryggan” – Nyhet!

De flesta kvällar är vår nybyggda bistro i Brygganhuset öppen. Här kan du köpa dryck och snacks och njuta av den vackra utsikten över sjön. Kontrollera öppettiderna i receptionen.

Frukost 150kr
De flesta dagar serverar vi vår goda frukost med hemmagjord granola, nybakat bröd, äggröra och mycket mer.
Pris: 150kr för vuxna och 95kr för barn
Vänligen kontrollera tillgängligheten inför ert besök

LUNCHBUFFÉ 180kr
I lunchen ingår soppa, sallad, bröd, smör, varmrätt, stilla vatten, kaffe och sötsak.
Serveras vardagar 11:30-13:30
Pris: 180kr
Vänligen boka bord innan ert besök

Utvalda kvällar serverar vi 3-rätters middag, välj mellan
Varmrätt 295kr
2-rätters inkl kaffe 475kr
3-rätters inkl kaffe 595kr
Kontrollera våra öppettider, de kan variera kvällstid.

Fira i restaurangen

Är du intresserad att fira något i restaurangen och behov av offert eller en större bordsbokning än 8 personer? Vänligen skicka din bokningsförfrågan via formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Observera att din bokning inte är bekräftad förrän vi har återkopplat till dig.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
    Lämna gärna en kommentar nedan om ni är flexibla med datumet.

Vi är en del av Stockholm – European Capital of Gastronomy 2023

Stockholm är utvalt till Europas gastronomiska huvudstad 2023. Under året satsar stadens restauranger, muséer och besöksliv gemensamt på att presentera ett brett program av evenemang som kan erbjuda hållbara gastronomiska upplevelser – allt från stjärnkrogar till streetfood.

Vi bidrar med vår unika upplevelser med kräftfiske i eget vatten med avslutande kräftskiva! En succé!

Läs hela programmet på www.capitalofgastronomy.se

Staycation

Hemester på Bommersvik

Bara 40 minuter utanför Stockholm city finner du lugnet som naturen ger. På Bommersvik erbjuder vi bekvämt boende, B&B i våra hotellrum, stuga eller villa med självhushåll att hyra samt ställplatser för husbilar. En aktiv hemester med naturupplevelser, bad, fiske och massor med aktiviteter på området. Bommersvik gränsar till milsvida skogs- och strövområden, och i sjön Yngerns rena vatten samsas de världsunika djuren gul försslända och sydlig sötvattenmärla med bastubadande gäster. Läs mer
Upp till 200 personer

Våra konferenslokaler

Vi guidar dig till rätt konferensrum, möblering och aktivitet anpassat till syftet för din konferens, ta hjälp av oss som är mötescertifierade rådgivare. På Bommersvik är det enkelt att ha möten där ni bor och konfererar i samma hus, avskilt från andra gäster. I vår lokal Milan har vi ny uppdaterad teknik där det är enkelt att bjuda in deltagare att delta även på distans, med möjlighet till live-streaming och videokonferens. Se våra lokaler

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.