NATURLIG NÄRPRODUCERAD MAT MED OMTANKE

Mat och dryck

Naturlig härlagad och närproducerad mat av det naturen ger. Vi lagar mat med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Vi sätter menyn varje vecka utifrån det våra leverantörer har i säsong just nu. Mycket av det du bjuds på hämtar vi inom en radie på två mil. Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas vår egen grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern och honungen får vi från egna bikupor. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår egen mark.

Njut av maten i vår restaurang eller i vår chambre separée

Frukost 150 kr
Dagens lunch 150 kr
Smörrebröd från 109 kr
2-rätters middag 395 kr
3-rätters middag 495 kr

Lunchen serveras 11:30-14:00

Boka bord

Skicka din bokningsförfrågan via formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Observera att din bokning inte är bekräftad förrän vi har återkopplat till dig.
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :
Upp till 200 personer

Våra konferenslokaler

Vi guidar dig till rätt konferensrum, möblering och aktivitet anpassat till syftet för din konferens, ta hjälp av oss som är mötescertifierade rådgivare. På Bommersvik är det enkelt att ha möten där ni bor och konfererar i samma hus, avskilt från andra gäster. I vår lokal Milan har vi ny uppdaterad teknik där det är enkelt att bjuda in deltagare att delta även på distans, med möjlighet till live-streaming och videokonferens. Se våra lokaler

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.