Soppa på färsk vitkål och spenat, sallad & bröd
Varmrätter Bakad regnbågslax, kirskålspesto, sås på färska blåmusslor, färskpotatis, smör, örter Sötpotatis- och spenatbiffar, tofu, citroncrème fraiche
Förrätt Svensk grön sparris, brynt citrussmör, ätbara blommor, jordärtskockchips
Varmrätter Hel grillad oxfilé, ramslöksmajonnäs, tomatkompott, rödlökssky, kryddiga klyftpotatis Risotto på bondböna, tomatkompott, rödlöksbuljong, parmesan
Dessert och ostar
Bommersvik Hotell och Konferens
08-552 410 00
receptionen@bommersvik.se
bokningen@bommersvik.se
Hotellchef
Annelie Dahlin
Restaurangchef
Jennie Åkerlund
Köksmästare
Tony Jaurell
Marknad- och affärsutveckling
Anna Lindqvist
VD
Jeanette Svensson