Rostad rotsellerisoppa, sallad och bröd
Varmrätter – Majskycklingbröst, parmesancrème, rödvinskokt rödlök, gröna tortillachips – Bakad blomkål, pumpaströssel, parmesancrème, rödvinskokt rödlök, gröna tortillachips
Förrätter – Gnocchi, gravad lax, ägg, dill, ärtsallad – Gnocchi, karljohansvamp, ärtsallad
Varmrätter – Halstrad gösfilé, grön sparris, brynt smör och äggcréme, friterad jordärtskocka – Smördegsflarn, crème fraiche, grön sparris, friterad jordärtskocka
Dessert och ostar
Bommersvik Hotell och Konferens
08-552 410 00
receptionen@bommersvik.se
bokningen@bommersvik.se
Hotellchef
Annelie Dahlin
Restaurangchef
Jennie Åkerlund
Köksmästare
Tony Jaurell
VD
Jenny Hjalmarson