Soppa på nässlor och spenat, sallad och bröd
Varmrätter – Smörstekt bleckafilé, färska rödbetor, Sandefjordsås, forellrom, färskpotatis – Gröna crepes, frästa rotfrukter och pumpafrön, färska rödbetor, Sandefjordsås, tångrom
Förrätt – Friterad getostboll, färska tomater och basilikakompott
Varmrätter – Sotad röding, färsk mango- och avokadosallad, brynt sesamsmör, rostade hasselnötter – Bakad spetskål, färsk mango- och avokadosallad, brynt sesamsmör, rostade hasselnötter
Dessert och ostar
Bommersvik Hotell och Konferens
08-552 410 00
receptionen@bommersvik.se
bokningen@bommersvik.se
Hotellchef
Annelie Dahlin
Restaurangchef
Jennie Åkerlund
Köksmästare
Tony Jaurell
VD
Jenny Hjalmarson