Bröllop utanför stockholm

Naturnära bröllop med sjöutsikt

Har ni drömt om ett naturnära bröllop med sjöutsikt? Hos oss finns oändligt med möjligheter, börja redan på fredagen med grillning och häng vid stranden och bryggan så alla gäster får landa och komma i stämning. På bröllopsdagen väljer ni att gifta er på plats med sjön som bakgrund eller hjälper vi gärna er ordna transport till och från en vigselplats. Bröllopsfesten håller ni antingen på vår loge eller i restaurangen och avsluta med en hejdundrande fest. Vakna upp och njut av en lång brunch, öppna presenterna i lugn och ro och skratta och gläds åt gårdagens fina minnen.

Med vårt bröllopspaket får ni en komplett upplevelse med god mat och dryck från vårt kök och bageri och en minnesvärd helg med vänner och familj. Läs mer om våra bröllopskoncept och skicka in en intresseanmälan nedan.

Vi är fullbokade för 2024 och snart också 2025.

Våra festalternativ

Restaurangen

Börja med en drink på verandan och slå er sedan ned vid dukade bord med stora panoramafönster mot sjön. Njut av god mat och dryck, era gästers tal och spex och välj mellan att fortsätta festen med dans i restaurangen eller i vår klubblokal eller loge.

Mat och dryck ska vara personligt, precis som varje festdag, därför tar vår köksmästare och restaurangchef i samråd med er fram kvällens meny. Vi jobbar med hållbarhet och råvaror i säsong och ser gärna att ni har samma tänk vid val av meny.

Logen

Bjud in till en riktig logfest och luta er tillbaka, vi ordnar med mat, dryck, barförsäljning och dekoration. Efter middagen bryter vi upp borden till dans och fest.

I vår prislista kan du läsa om villkor och vad som ingår.
Ta en virtuell tur av logen och läs mer om fest på logen här

Vi är fullbokade 2024 och nästan fullbokade 2025

Börja med att fylla i vår intresseanmälan, vi kommer sedan kontakta dig för mer information, lediga datum och en eventuell visning.

Har du frågor, kontakta gärna oss på brollop@bommersvik.se

Intresseanmälan Bröllop

Vad roligt att ni är intresserade av bröllop hos oss, för att på bästa sätt kunna hjälpa er ber vi er svara på ett par frågor så återkommer vi med mer information. Stort tack!

”Det märktes att de engagerade sig helhjärtat och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli ett så fint bröllop som möjligt”

Vår bröllopshelg på Bommersvik var magisk och vi är så otroligt nöjda med allt! Läget vid vattnet är fantastiskt fint, maten var jättegod och alla i personalen var så vänliga och hjälpsamma. Det märktes att de engagerade sig helhjärtat och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli ett så fint bröllop som möjligt. Vi uppskattade även det flexibla upplägget som var en av de huvudsakliga anledningarna till att vi fastnade för just Bommersvik. Allt gick att lösa och det var så smidigt att ha vigselplats, boende, restaurang och festlokal på en och samma plats. Det var även fint att kunna ses med närmaste familjen dagen innan då det var ordnat med grillbufé och bastuhäng. Det var det perfekta upplägget och vi kommer för alltid minnas helgen med stor glädje.

Emelie & Richard, juni 2022

Vad passar er bäst?

Vigselplatser

Gift er i en kyrka, rådhuset eller varför inte här hos oss?
Minska transporterna och låt gästerna strosa ner till stranden eller upp på berget för en avslappnad vigsel med naturen som backdrop.
Vi ordnar med stolar och el efter er önskemål

Bommersbågen – passar er som gillar vår pampiga herrgård och utsikt över sjön.
Stranden – passar er som är många och vill ha det lummigt och naturnära.
Katedral – uppe på berget hittar ni konstverket katedral, passar er som är flexibla och har gäster som kan stå och ta sig fram i lite kuperad miljö.

”Brudskålen på den vackra terrassen var riktigt lyckad”

Vi gifte oss i augustisolen på Bommersvik och det kunde nog inte blivit bättre. Bommersvik är en fantastiskt vacker plats, nära till naturen med fantastiska möjligheter för en utomhusvigsel. Det fungerade väldigt fint för oss som gärna såg att våra gäster stannade över en natt eller två för att njuta av sol, bad och gott sällskap. Personalen är tillmötesgående, trevlig och lösningsorienterad vilket även många gäster framförde till oss efter vigseln. Brudskålen på den vackra terrassen var riktigt lyckad. Maten var utsökt och välkomponerad och vi valde bort den klassiska bröllopstårtan för en dignande kakbuffé vilket våra gäster också uppskattade.

Vårt bröllop är ett minne för livet och det fick en riktig guldkant för att vi valde just Bommersvik. Vi skulle rekommendera alla som vill ha ett härligt sommarbröllop att gifta sig här.

Rita & Freddy, augusti 2022

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.