Bröllop utanför stockholm

Naturnära bröllop med sjöutsikt

Hos oss blir ert bröllop något att minnas för alltid. Vår bröllopskoordinator hjälper er genom hela planeringen för att ni ska kunna slappna av och njuta av dagen.

Har ni drömt om ett naturnära bröllop med sjöutsikt? Hos oss finns oändligt med möjligheter, börja redan på fredagen med grillning och häng vid stranden och bryggan så alla gäster får landa och komma i stämning. På bröllopsdagen väljer ni att gifta er på plats med sjön som bakgrund eller hjälper vi gärna er ordna transport till och från en vigselplats. Bröllopsfesten håller ni antingen på vår loge eller i restaurangen och avsluta med en hejdundrande fest i vår klubbstuga. Vakna upp och njut av en lång brunch, öppna presenterna i lugn och ro och skratta och gläds åt gårdagens fina minnen.

Med vårt bröllopspaket får ni en komplett upplevelse med god mat och dryck från vårt kök och bageri och en minnesvärd helg med vänner och familj.

Bröllopskoordinator hjälper er

Hur ser er drömdag ut?

Anna är vår bröllopskoordinator och är utbildad projektledare som har jobbat med bröllop i 14 år.

“Mitt viktigaste uppdrag är att få bröllopsparet att vara närvarande under dagen och verkligen njuta, många upplever att dagen bara susar förbi och att man inte har hunnit prata med någon. Genom att finnas på plats under dagen och ha varit en aktiv del i planeringen så kan bröllopsparet slappna av och känna sig trygga i att allt flyter på som planerat och att det är någon annan som kan ta små detaljbeslut på plats.”

Maila Anna

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.