Bröllop utanför stockholm

Naturnära bröllop med sjöutsikt

Hos oss blir ert bröllop något att minnas för alltid. Vår bröllopskoordinator hjälper er genom hela planeringen för att ni ska kunna slappna av och njuta av dagen.

Har ni drömt om ett naturnära bröllop med sjöutsikt? Hos oss finns oändligt med möjligheter, börja redan på fredagen med grillning och häng vid stranden och bryggan så alla gäster får landa och komma i stämning. På bröllopsdagen väljer ni att gifta er på plats med sjön som bakgrund eller hjälper vi gärna er ordna transport till och från en vigselplats. Bröllopsfesten håller ni antingen på vår loge eller i restaurangen och avsluta med en hejdundrande fest. Vakna upp och njut av en lång brunch, öppna presenterna i lugn och ro och skratta och gläds åt gårdagens fina minnen.

Med vårt bröllopspaket får ni en komplett upplevelse med god mat och dryck från vårt kök och bageri och en minnesvärd helg med vänner och familj. Läs mer om våra bröllopskoncept nedan.

Intresseanmälan

Våra festalternativ

Restaurangen

Börja med en drink på verandan och slå er sedan ned vid dukade bord med stora panoramafönster mot sjön. Njut av god mat och dryck, era gästers tal och spex och välj mellan att fortsätta festen med dans i restaurangen eller i vår klubblokal eller loge.

Mat och dryck ska vara personligt, precis som varje festdag, därför tar vår köksmästare och restaurangchef i samråd med er fram kvällens meny. Vi jobbar med hållbarhet och råvaror i säsong och ser gärna att ni har samma tänk vid val av meny.

Logen

Bjud in till en riktig logfest och luta er tillbaka, vi ordnar med mat, dryck, barförsäljning och dekoration. Efter middagen bryter vi upp borden till dans och fest.

Eller välj att själva ordna med mat, dryck och personal och utforma er kväll helt själva.

Nedan kan ni läsa mer om priser, villkor och vad som ingår. Eller läs mer om fest på logen här

Kommande visningar av restaurang och loge:
Inga inplanerade visningar. Vi tar för närvarande inte emot fler intresseanmälningar för 2023.

Anmälan görs till anna.lindqvist@bommersvik.se

“Det märktes att de engagerade sig helhjärtat och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli ett så fint bröllop som möjligt”

Vår bröllopshelg på Bommersvik var magisk och vi är så otroligt nöjda med allt! Läget vid vattnet är fantastiskt fint, maten var jättegod och alla i personalen var så vänliga och hjälpsamma. Det märktes att de engagerade sig helhjärtat och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli ett så fint bröllop som möjligt. Vi uppskattade även det flexibla upplägget som var en av de huvudsakliga anledningarna till att vi fastnade för just Bommersvik. Allt gick att lösa och det var så smidigt att ha vigselplats, boende, restaurang och festlokal på en och samma plats. Det var även fint att kunna ses med närmaste familjen dagen innan då det var ordnat med grillbufé och bastuhäng. Det var det perfekta upplägget och vi kommer för alltid minnas helgen med stor glädje.

Emelie & Richard, juni 2022

Bröllopskoordinator hjälper er

Hur ser er drömdag ut?

Anna är vår bröllopskoordinator och är utbildad projektledare som har jobbat med bröllop i 14 år.

“Mitt viktigaste uppdrag är att få bröllopsparet att vara närvarande under dagen och verkligen njuta, många upplever att dagen bara susar förbi och att man inte har hunnit prata med någon. Genom att finnas på plats under dagen och ha varit en aktiv del i planeringen så kan bröllopsparet slappna av och känna sig trygga i att allt flyter på som planerat och att det är någon annan som kan ta små detaljbeslut på plats.”

Maila Anna

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.