Boka 08-552 410 00 English
Restaurangen idag: onsdag 22 maj
English

Erlandervillan

Bo och och konferera i eget hus

I Erlandervillan bor ni och konfererar i eget hus, ett unikt hus med stort historiskt värde. Detta var nämligen Tage och Aina Erlanders bostad efter att Tage gick i pension.
I renoveringen i början av 2020 har en för byggnaden tidstypisk miljö skapats med fingertoppskänsla. En plats för möten där ni känner er hemma, i ett avskilt läge med naturen och sjön utanför fönstren.

Till Erlandervillan hör en egen uteplats under tak med matplats och grill samt infravärme för kyliga kvällar. Bakom villan, mot sjön, finns en stor, plan gräsmatta. Det var Tages enda krav då huset byggdes, en gräsmatta för krocket. Självklart står ett krocketspel och väntar på att användas av er.

Paketerbjudande för Erlandervillan
Erlandervillan erbjuder 2 olika paket, njut av färdiglagad mat i restaurangen eller laga er egen mat med en råvarukorg och recept från oss. Alkoholhaltiga drycker till Erlandervillan inhandlas och tas då med av dig som gäst.

Boka Erlandervillan

Mervärden som ingår

Som gäst hos oss på Bommersvik finns en uppsjö med aktiviteter att göra, själv eller tillsammans.

Aktiviteter som ingår:
Badstrand, Badklippor, Bastu, Biljard, Boule, Brädspel, Brännboll, Dart, Fotboll, Gym, Innebandy, Kallbad, Kubb, Löpspår, Megaschack, Naturstig, Pingis, Relax, Tennis, Volleyboll

Vilket mötesrum passar er?

Hos oss på Bommersvik finns nitton konferensrum och tjugo grupprum. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.