Boka 08-552 410 00 English
Restaurangen idag: onsdag 19 juni
English

Anna Lindh

Ljus lokal för 10 personer med balkong

På mellanplan ligger Anna Lindhs rum med ett stort bord för 8-10 personer. Rummet har stora fönster och egen balkong med dubbeldörrar ut mot allén som leder ner till entrén av Bommersgården.

Rummet renoverades hösten 2023 i samråd med vänner till Anna. Tanken med rummets utformning är att det ska vara ett funktionellt konferens-/ arbetsrum, som om Anna Lindh hade inrett det. Det är färgsatt med blåa toner och ljusa träslag, Annas favorit. Anna beskrevs som en stark person med hög integritet men beskrivs också som en person som vågade ta ut svängarna ibland. Därav de lite brokiga inredningsdetaljerna. Väggen pryds av en vacker tavla målad av Anna Lindhs pappa Staffan Lindh.

I rummet finns också en bokhylla, med böcker som vänner beskrivit hade varit självklara i Annas bokhylla. Passa på när ni har en paus att prata om Anna, kanske väcker det tankar om er själva. Kanske kan hon inspirera er fortfarande?

Välkomna till Bommersgården, här rymmer sig 9 av våra konferenslokaler. På entréplan ligger stora och lilla salongen och stora dubbeldörrar ut mot baksidan av huset med en uteplats med utsikt över sjön Yngern. På mellanplanet finns en lite mindre lounge, 6 av våra lokaler, 1 toalett och 3 balkonger. Längst upp i huset ligger vindens konferens- och festlokal med takbjälkar och utsikt över sjön.

Anna Lindh trodde starkt på möjligheten till förändring via enträget politiskt engagemang. Anna var en förkämpe för demokrati och mänskliga rättigheter.

Boka Anna Lindh

Snabbfakta Anna Lindh

  • 8 personer i konferenssittning
  • 28 kvm

Teknisk utrustning

  • Interaktiv LED-skärm

Mervärden som ingår

Som gäst hos oss på Bommersvik finns en uppsjö med aktiviteter att göra, själv eller tillsammans.

Aktiviteter som ingår:
Badstrand, Badklippor, Bastu, Biljard, Boule, Brädspel, Brännboll, Dart, Fotboll, Gym, Innebandy, Kallbad, Kubb, Löpspår, Megaschack, Naturstig, Pingis, Relax, Tennis, Volleyboll

Vilket mötesrum passar er?

Hos oss på Bommersvik finns nitton konferensrum och tjugo grupprum. Vår största konferenslokal rymmer upp till 200 deltagare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.