Soppa på nässlor och spenat, sallad och bröd
Varmrätter – Smörstekt torsk, färsk tomatkompott, tartarsås, picklad fänkål, rostad färskpotatis – Gröna linscrepes, frästa rotfrukter och bondbönor, färsk tomatkompott, picklad fänkål
Förrätter – Grön sparris, vispad gräslökscrème fraiche, rödlök, rädisor, forellrom – Grön sparris, vispad gräslökscrème fraiche, rödlök, rädisor, svart tångrom
Varmrätter – Grillad flankstek, dragon- och brynt smörmajonnäs, rödvinssky, vattenmelon- och fetaostsallad, potatisgratäng – Rostade sötpotatis- och tofubiffar, dragon- och brynt smörmajonnäs, vattenmelon- och fetaostsallad, potatisgratäng
Dessert och ostar
Bommersvik Hotell och Konferens
08-552 410 00
receptionen@bommersvik.se
bokningen@bommersvik.se
Hotellchef
Annelie Dahlin
Restaurangchef
Jennie Åkerlund
Köksmästare
Tony Jaurell
VD
Jenny Hjalmarson