10 minuter från Bommersvik

Lådbilslandet

På Lådbilslandet i Nykvarn är det barnen som bestämmer och föräldrarna ombeds vänligt men bestämt att inte lägga sig i bilkörningen. Här finns lastbilar, bussar, traktorer och minimotorcrossar med riktiga motorer, och barnen kör på små asfalterade vägar med rondeller, broar och korsningar.

För den som vill leka av sig lite extra finns dessutom en karusell, lekpark, flotte och gott om utrymme att få springa på. Fika sedan på caféet, eller ha en mysig picknick, för att ladda batterierna och lek lite till. Barnen fullkomligt älskar Lådbilslandet!

Efter en heldag på Lådbilslandet kan ni spela fotboll, innebandy, pingis, tennis, boule, gå en skogspromenad eller bara njuta nere på vår fina strand. Ni kan ta en roddtur på sjön, bada bastu och passa på att bada i Yngerns rena vatten. Se solen sakta gå ned över vattnet, njut av stillheten. Somna utmattade och vakna till med en härlig frukost i vår vackra restaurang.

Observera att Lådbilslandet inte tar emot kortbetalning, endast kontanter eller swish.

Lådbilslandet öppnar igen 24 juni 2024


Prisexempel 2024
I paketet ingår hotellrum, frukost och entrébiljett för barn och vuxna samt fria åk för alla barn 3-10 år på Lådbilslandet, Nykvarn.

2 vuxna, 1 barn
2 295kr

2 vuxna, 2 barn
2 795kr

2 vuxna, 3 barn
3 395kr

1 vuxen, 1 barn
1 795kr

1 vuxen, 2 barn
2 395kr

Kontakta receptionen för fler paket/rum

Bo fler nätter – billigare pris

Bed & Breakfast

Varför stanna en natt när du kan stanna flera? Hos oss finns mycket att göra och i området finns många roliga utflyktsmål. Passa på att bo kvar hos oss fler nätter och få ett bättre pris på ditt rum.
Under sommaren erbjuder vi bed & breakfast hos oss, bara 40 minuter från Stockholm vaknar du upp med naturen utanför fönstret och sjön ett stenkast från dörren. Bo i bekväma hotellrum, vi har enkel-, dubbel- och familjerum och Bommersviks goda frukost ingår såklart!
Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.