upp till 9 personer

Erlandervillan 116

Erlandervillan är en stor, nyligen renoverad villa om 200 kvm. Här har vi tagit tillvara och återupplivat dess forna glans med tidstypisk inredning från Tage Erlanders tid. En resa till 70-talet i fräsch och ny tappning.

Villan har ett fullt utrustat kök, separat matsal intill med stora fönster mot skog och sjön Yngern, två vardagsrum, fem sovrum med åtta sängar och en bäddsoffa. Tre badrum, varav två med dusch och ett av badrummen med egen bastu.

Det finns även en uteplats med grill och möjlighet att äta ute under tak samt utgång på nedre plan med stor gräsmatta och en balkong som vetter mot skog och sjö. Huset ligger vackert och avskilt med naturen utanför knuten. Erlandervillan passar perfekt till stora familjer, släkt eller sällskap som vill bo tillsammans.

Erlandervillan hyrs ut veckovis under sommaren till privatpersoner för självhushåll. Resten av året samt vardagar bokas Erlandervillan för konferens i eget hus med övernattning.

Pris: Lågsäsong 15 000kr/vecka Högsäsong 15 750kr/vecka
I självhushållspriset ingår ej sänglinne, städning, handdukar eller frukost
Medtag: Sänglinnen, handdukar samt diskhandduk.

Hyra av sänglinne och handduk 250 kr per person.
Frukost vuxen 180 kr, barn 95 kr
Spjälsäng 200 kr

Stugan disponeras från kl.15.00 ankomstdagen till tid för besiktning som beställs mellan kl 8.00 och 12.00 avresedagen. Bokning av besiktning görs vid ankomst.