Soppa på skogschampinjoner och parmesan, sallad och bröd
Varmrätter – Rödvinsbrässerad fläskkarré, peppargräddsås, rostad palsternacka, körsbärskompott, potatispuré – Sötpotatis- och tofubiffar, peppargräddsås, rostad palsternacka, körsbärskompott
Varmrätter
-> Bakad torskrygg Nicoise, 65-graders ägg, oliver, rostad paprika och rödlök -> Vit sparris Nicoise, 65-graders ägg, oliver, rostad paprika och rödlök
Dessert och ostar
Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.
Är du intresserad av att få veckans meny direkt till mailen eller vill du inte missa våra erbjudanden eller vad som händer hos oss just nu? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.
bommersvikkonferens
Feb 23
Feb 22
Feb 21
Feb 20
Feb 15
Feb 12
Feb 8
Feb 2