Boka 08-552 410 00 English
Restaurangen idag: söndag 03 juli
English
Aktivera dig

Prova på Qigong

Qigong är en teknik som genom långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration påverkar energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar.

Qigong är en teknik som genom långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration påverkar energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar. Qigong utvecklades i Kina som en av fem huvudmetoder inom traditionell kinesisk medicin med syfte att förebygga samt behandla sjukdomar. Passar alla oavsett tidigare kunskaper!

Ta chansen och prova på, inga förkunskaper krävs! Kombinera med vår lyxiga frukost innan eller efter!

Prova på
08:30-09:20
150kr, betalas på plats
Boka din plats receptionen@bommersvik.se

 

Helena driver Namids Hälsa vars syfte är att få erbjuda tjänster utifrån hjärtat till deltagaren, alternativ till det stressiga livet utanför. “Att använda sig av sin egen kropp för att hitta sin inre styrka och stillhet har fascinerat mig hela livet och i min grundutbildning som sjukgymnast har jag lärt mig om kroppens potential att läka i alla sina former, kropp knopp och själ. Min inställning är att på ett nyfiket, utforskande och tryggt erbjuda den metod som passar just dig.”

Tillfällen
  • onsdag 13 juli
  • onsdag 3 augusti

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsmail!

Är du intresserad av att få veckans meny direkt till mailen eller vill du inte missa våra erbjudanden eller vad som händer hos oss just nu? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev