Naturnära restaurang med sjöutsikt bara 40 minuter utanför Stockholm

Naturlig härlagad och närproducerad mat av det naturen ger. Vi lagar mat med omtanke och kvalitet, med hållbarhet och omsorg om råvaran.

Restaurangen rymmer upp till 150 sittande gäster och har generösa panoramafönster längs hela matsalen som ger en magnifik utsikt över den stilla sjön. I loungen vid brasan föreslår vi att ni samlas upp för en drink innan maten, eller ett glas mousserande på altanen den varma delen av året.

För att få lite avskildhet delar vi av restaurangen med tunna draperier. För sällskap upp till 12 personer har vi en chambre separée, en egen exklusiv matsal också den med stora fönster mot sjön för avskildhet och privata samtal. Ainas matsal är uppkallad efter Tage Erlanders fru.

 I enlighet med direktiven från Folkhälsomyndigheten så serverar vi nu samtliga måltider vid borden

Boka bord i restaurangen via e-post, eller ring 08-552 410 00

Från och med 1/1 2020 är vi kontantfria.


restaurangen bommersvik

Vi satsar på nära mat

Mycket av det du bjuds på hämtar
vi inom en radie på två mil.
Åtta kilometer från vårt kylskåp betar korna som tillhandahåller mjölken. Bordsvattnet som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas vår egen grundvattentäkt. Svampen plockas i skogarna runt Yngern och honungen får vi från egna bikupor. Kräftorna fiskas i vårt eget vatten. De nässlor, örter, rabarber, nypon och syrener som finns i din sallad plockar vi själva på vår egen mark.

Viltköttet kommer från Åda Vilt i Trosa. Rotsaker, frukt och kött köper vi från Åbykvarns Gård i Hölö. Äggen köper vi från en bonde i Sörmland och dessertostarna kommer från  Jürss mejeri i Hälleforsnäs.

Genom att vi använder närodlat i så stor omfattning som möjligt kan vi erbjuda en nära, färsk och smakfull måltid samtidigt som vi värnar om miljön och det lokala näringslivet. Det är något som vi är väldigt stolta över.