18-19 september

Må bra helg tillsammans med Hälsohemmet

I samarbete med Angelica Weinmark, utbildad holografisk kinesiolog anordnar vi en helg med bastu, relax, god mat, föreläsning och lyx varvat med rörelse.
Det blir en helg för dig som vill ta hand om dig, och som tycker om att röra på dig, njuta av god mat och att avkoppling är minst lika viktigt.

Det finns inga krav på förkunskaper eller prestation utan fokus ligger på att njuta, landa i dig själv och ha riktigt kul tillsammans.

Helgen innehåller bland annat meditation, afrodans, bastu, yoga och föreläsning. Se mer om innehållet lite längre ner

Tid: 18-19 september 2021
Pris: Från 2 485kr/p.

Skicka bokningsförfrågan
Grundare av Hälsohemmet

Angelica Weinmark

Angelica brinner för att hjälpa människor att må bra och på ett naturligt sätt hjälpa kroppen att läka allt från magproblem, allergier, värk och smärta till återkommande förkylningar, trötthet och utmattning.
Angelica har alltid varit intresserad av hälsa men för 6 år sedan blev hon väldigt sjuk. Det var då sökandet efter metoder som kunde hjälpa henne att bli frisk startade. Det var en lång och snårig väg men till slut hittade hon holografisk kinesiologi som blev hennes räddning.
Men det innebar även förändringar i livsstilen och hon fick verkligen reflektera över vad som är viktigt i livet. Längs vägen lärde hon sig även andningstekniker, meditation, qi-gong och yoga blev några av nycklarna till välmående. I takt med att Angelica började bli frisk och välmående så upplevde hon en stark drivkraft att hjälpa andra så hon valde att utbilda sig till holografisk kinesiolog. Nu vill hon sprida sin kunskap så att fler kan få hjälp och må bättre.

Hälsohemmets hemsida

Praktisk information

Start 10:00 på lördagen den 18e september
Slut cirka 13:00 på söndagen den 19e september

Helgen innehåller:
Meditation
Yoga
Afrodans
Hälsoföreläsning

Pris: 2 495kr per person i delat dubbelrum
2 895kr per person i enkelrum

I priset ingår

Smoothie, lunch, raw bars, 3-rättersmiddag & frukost
Boende, 1 natt
5 aktiviteter under handledning av Angelica Weinmark
Bad och bastu samt basturock
Mervärden som alltid ingår hos oss

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har ett begränsat antal platser och vi förbehåller oss rätten att ställa in evenemanget.

Boka boende

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.