Aktiviteter och teambuildning

Musik & Underhållning

HUR SKA DET LÅTA?

En härlig musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet, fakta och massor av komik. En stämningshöjare som passar alla åldrar! Tävlingen leds av en frågeledare, så ni kan luta er tillbaka och njuta av tävlingen.

Pris: 8 500kr ex moms + resekostnader
Tidsåtgång: ca 45 minuter
Antal: 6-100 personer

MUSIKRESAN

Två artister bjuder på en blandning av På Spåret, Diggiloo, Så ska det låta men med en helt egen touch. Olika ämnen inom musik, film, geografi, humor, resor, kultur m.m.

Med storbildsskärm, inslag med bilder, levande musik, sång, ledtrådar så leds ni genom denna härliga tävling på ett underhållande sätt.

Pris: 20 500kr ex moms + resekostnader
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Antal: 6-50 personer

MUSIKKRYSSET

En lite lugnare tävling med sång, musik och faktaledtrådar för att lösa dagens korsord. Glatt, trevligt och massor av härlig musik & sång. Här gäller det att tänka till.

Pris: 8 000kr ex moms + resekostnader
Tidsåtgång: 30-60 minuter
Antal: 6-100 personer

LÄS OM VÅRA AKTIVITETER

Smakupplevelse
Smaka på Bommersvik
Ta en promenad runt vackra Bommersvik och testa både kunskaperna samt lukt- och smaklökarna. På området sitter 12 skåp med blandat med teoretiska frågor och provsmakningar. I lag tävlar ni mot varandra och pris väntar vinnarna!
Provningar & Livsstil
Smakresan
Tävla och provsmaka kaffe, te, lakrits, choklad, ost, olivolja, frukt, örter & bröd
Naturnära
Skogsfloating
I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat
Musik & Underhållning
Hur ska det låta?
En musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet fakta och massor av komik. En stämningshöjare som passar alla åldrar!
Samarbete
iTeamriddle
Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström.
Natur & Miljö
Kanotpaddling med guide
I kristallklart vatten paddlar ni med guide i Södra Yngern. Här kan ni ha tur och se gäddan skymta på flera meters djup eller havsörnen sväva över oss.
Natur & Miljö
Överlevare i naturen
Här lär ni er att göra eld med tändstål, rena vatten, navigera efter naturen samt hantera yxa och kniv säkert.
Samarbete
Lådbilsbygge
Vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra.
Tävling
5-kamp
Utmana varandra i en fartfylld 5-kamp. VI tillhandahåller material och scoreboard och ni utforskar stationerna på egen hand. Välj mellan dart, biljard, boule, fotboll, tennis, innebandy, pingis, volleyboll eller kubb
Naturnära
Kräftfiske
Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna i Bommersviks egna vatten, I sjön Yngern, på eftermiddagen. En härlig kräftbuffé med Yngernkräftor dukas upp till kvällen.
Rörelse
Qi-gong
Långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration så påverkar du energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.