Aktiviteter och teambuildning

Rörelse

Afrikansk dans

Dansa till rytmer som alla kan vara med på oavsett om man dansat tidigare eller ej. Här får de flesta gå en bit utanför sin comfort zone vilket brukar stärka teamkänslan och gemenskapen. En riktig glädjekick!

Pris: 3 500kr + 195kr/person ex moms
Tidsåtgång: ca 1 timme
Antal: 4-60 personer

QIGONG

Mental koncentration, enkla rörelser och andning för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen. Qigong utvecklades i Kina som en av fem huvudmetoder inom traditionell kinesisk medicin med syfte att förebygga samt behandla sjukdomar. Passar alla!

Pris: 4 500kr + 195kr/person
Tidsåtgång: ca 1 timme
Antal: 4-60 personer

LINEDANCE

Släpp loss tillsammans med en erfaren linedance instruktör på vår loge till medryckande musik! Annorlunda och rolig aktivitet som alla kan vara med på!

Pris: 8 900kr ex moms, resekostnader tillkommer
Tidsåtgång: 1 timme
Antal: 4-70 personer

LÄS OM VÅRA AKTIVITETER

Natur & Miljö
Överlevare i naturen
Här lär ni er att göra eld med tändstål, rena vatten, navigera efter naturen samt hantera yxa och kniv säkert.
Naturnära
Kräftfiske
Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna i Bommersviks egna vatten, I sjön Yngern, på eftermiddagen. En härlig kräftbuffé med Yngernkräftor dukas upp till kvällen.
Musik & Underhållning
Hur ska det låta?
En musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet fakta och massor av komik. En stämningshöjare som passar alla åldrar!
Smakupplevelse
Smaka på Bommersvik
Ta en promenad runt vackra Bommersvik och testa både kunskaperna samt lukt- och smaklökarna. På området sitter 12 skåp med blandat med teoretiska frågor och provsmakningar. I lag tävlar ni mot varandra och pris väntar vinnarna!
Samarbete
iTeamriddle
Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström.
Natur & Miljö
Kanotpaddling med guide
I kristallklart vatten paddlar ni med guide i Södra Yngern. Här kan ni ha tur och se gäddan skymta på flera meters djup eller havsörnen sväva över oss.
Samarbete
Lådbilsbygge
Vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra.
Naturnära
Skogsfloating
I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat
Rörelse
Qi-gong
Långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration så påverkar du energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar
Tävling
5-kamp
Utmana varandra i en fartfylld 5-kamp. VI tillhandahåller material och scoreboard och ni utforskar stationerna på egen hand. Välj mellan dart, biljard, boule, fotboll, tennis, innebandy, pingis, volleyboll eller kubb
Provningar & Livsstil
Smakresan
Tävla och provsmaka kaffe, te, lakrits, choklad, ost, olivolja, frukt, örter & bröd

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.