Aktiviteter och teambuildning

Samarbete

Lådbilsbygge

Att tillsammans i en grupp få vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given!

Pris: 4 500kr + 350kr/person ex moms
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Antal: 12-200 personer

420 sekunder

Tävlingen bygger på att man i lag möter varandra parallellt i 6 olika övningar och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas. Ni kommer att få nyttja hela ert förråd av uthållighet, intelligens, humor och planering samt testa era gränser, fast mer mentalt, än fysiskt.

Pris: 4 500kr + 350kr/person ex moms
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Antal: 8-200 personer

ITEAM RIDDLE

Här kan ni förvänta er en fartfylld tävling där vi pressar tekniken till oanade höjder. Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström.

Pris: 4 500kr + 350kr/person ex moms
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Antal: 4-200 personer

LÄS OM VÅRA AKTIVITETER

Smakupplevelse
Smaka på Bommersvik
Ta en promenad runt vackra Bommersvik och testa både kunskaperna samt lukt- och smaklökarna. På området sitter 12 skåp med blandat med teoretiska frågor och provsmakningar. I lag tävlar ni mot varandra och pris väntar vinnarna!
Natur & Miljö
Överlevare i naturen
Här lär ni er att göra eld med tändstål, rena vatten, navigera efter naturen samt hantera yxa och kniv säkert.
Naturnära
Kräftfiske
Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna i Bommersviks egna vatten, I sjön Yngern, på eftermiddagen. En härlig kräftbuffé med Yngernkräftor dukas upp till kvällen.
Musik & Underhållning
Hur ska det låta?
En musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet fakta och massor av komik. En stämningshöjare som passar alla åldrar!
Samarbete
iTeamriddle
Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström.
Naturnära
Skogsfloating
I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat
Rörelse
Qi-gong
Långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration så påverkar du energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar
Natur & Miljö
Kanotpaddling med guide
I kristallklart vatten paddlar ni med guide i Södra Yngern. Här kan ni ha tur och se gäddan skymta på flera meters djup eller havsörnen sväva över oss.
Samarbete
Lådbilsbygge
Vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra.
Provningar & Livsstil
Smakresan
Tävla och provsmaka kaffe, te, lakrits, choklad, ost, olivolja, frukt, örter & bröd
Tävling
5-kamp
Utmana varandra i en fartfylld 5-kamp. VI tillhandahåller material och scoreboard och ni utforskar stationerna på egen hand. Välj mellan dart, biljard, boule, fotboll, tennis, innebandy, pingis, volleyboll eller kubb

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.