Aktiviteter och teambuildning

Natur & Miljö

ÖVERLEVARE I NATUREN

I fantastisk natur vandrar ni med guide ut till en udde. Här kommer ni få lära er att göra eld med tändstål, rena vatten, navigera efter naturen samt hantera yxa och kniv säkert. Fyllda med ny kunskap och erfarenhet vandrar vi tillbaka. Total vandring cirka 2-3 km.

Pris: 880kr/person ex moms
Tidsåtgång: 2 timmar
Antal: 6-50 personer

KANOTPADDLING MED GUIDE

I kristallklart vatten paddlar ni med guide i Södra Yngern. Här kan ni ha tur och se gäddan skymta på flera meters djup eller havsörnen sväva över oss. En naturskön upplevelse med kanot och guide! Flytvästar ingår

Pris: 4 500kr + 156kr/person ex moms
Tidsåtgång: ca 2 timmar
Antal: 4-30 personer. För större grupper (max 150p) kontakta oss för offert

Skogsfloating med handledning

Under skogsfloatingen med Yamina får ni mötas under trygg ledning. Ni skapar gemensam målbild för att ta ett avstamp in i framtiden. Den tydliga processen sätter alla i gruppen på samma bana för att bokstavligt talat flyta iväg tillsammans i hängfåtöljerna under tallarna – mot det mål som vi kommit överens om. Priset inkluderar frukost och lunch.

Pris: 15 200kr + 600kr/person ex moms
Tidsåtgång: 3 timmar
Antal: 2-12 personer

LÄS OM VÅRA AKTIVITETER

Musik & Underhållning
Hur ska det låta?
En musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet fakta och massor av komik. En stämningshöjare som passar alla åldrar!
Samarbete
Lådbilsbygge
Vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra.
Natur & Miljö
Överlevare i naturen
Här lär ni er att göra eld med tändstål, rena vatten, navigera efter naturen samt hantera yxa och kniv säkert.
Smakupplevelse
Smaka på Bommersvik
Ta en promenad runt vackra Bommersvik och testa både kunskaperna samt lukt- och smaklökarna. På området sitter 12 skåp med blandat med teoretiska frågor och provsmakningar. I lag tävlar ni mot varandra och pris väntar vinnarna!
Naturnära
Kräftfiske
Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna i Bommersviks egna vatten, I sjön Yngern, på eftermiddagen. En härlig kräftbuffé med Yngernkräftor dukas upp till kvällen.
Samarbete
iTeamriddle
Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström.
Rörelse
Qi-gong
Långsamma rörelser, fokuserad andningsteknik och koncentration så påverkar du energiflödet i din kropp och löser upp blockeringar
Natur & Miljö
Kanotpaddling med guide
I kristallklart vatten paddlar ni med guide i Södra Yngern. Här kan ni ha tur och se gäddan skymta på flera meters djup eller havsörnen sväva över oss.
Naturnära
Skogsfloating
I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat
Provningar & Livsstil
Smakresan
Tävla och provsmaka kaffe, te, lakrits, choklad, ost, olivolja, frukt, örter & bröd
Tävling
5-kamp
Utmana varandra i en fartfylld 5-kamp. VI tillhandahåller material och scoreboard och ni utforskar stationerna på egen hand. Välj mellan dart, biljard, boule, fotboll, tennis, innebandy, pingis, volleyboll eller kubb

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi finns här och vill gärna hjälpa dig med dina frågor. Välj det kontaktsätt som passar dig bäst.